GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ: Την Πρωτοχρονιά η κηδεία του Ντέσμοντ Τούτου...

Η κηδεία του Αγγλικανού αρχιεπισκόπου της Νότιας Αφρικής Ντέσμοντ Τούτου θα τελεστεί το Σάββατο, 1η Ιανουαρίου, στο Κέιπ Τάουν, στην εκκλησ...



Η κηδεία του Αγγλικανού αρχιεπισκόπου της Νότιας Αφρικής Ντέσμοντ Τούτου θα τελεστεί το Σάββατο, 1η Ιανουαρίου, στο Κέιπ Τάουν, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, την παλιά ενορία του, ανακοίνωσε  το ίδρυμά του.

Στην ανακοίνωση το ίδρυμα σημειώνει ότι εντός της εβδομάδας, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να γίνουν μια σειρά εκδηλώσεις στη Νότια Αφρική στη μνήμη του Ντέσμοντ Τούτου.

Ο πρόεδρος της χώρας είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η Νότια Αφρική πενθεί και οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια και τις πρεσβείες της στο εξωτερικό θα κυματίζουν μεσίστιες από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της κηδείας.

“Το γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι ήταν άρρωστος εδώ και κάποιο καιρό δεν μετρίασε το πλήγμα που υπέστη η Νότια Αφρική αυτήν την ημέρα“, σχολίασε ο Σίριλ Ραμαφόζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση