GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΤΙ ΑΜΑΞΙ διάλεξε ο Πάπας για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα και την Λέσβο...

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στην Αθήνα και τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, εκ μέρους της κυβέρνησης, ...


Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στην Αθήνα και τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος επιβιβάστηκε στο Fiat «500» που είχε ζητήσει. 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση στον Πάπα Φραγκίσκο – όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα – να χρησιμοποιήσει πολυτελή και θωρακισμένα αυτοκίνητα από τον στόλο της Αστυνομίας και της υπηρεσίας συνοδείας επισήμων. Πρόκειται για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν όλοι οι ξένοι αρχηγοί κρατών, που επισκέπτονται την Αθήνα.

Ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν δέχθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε ένα μικρό Fiat “500αράκι” και μάλιστα χωρίς καμία θωράκιση.

Με αυτό το όχημα θα κάνει όλες τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα. Και με το ίδιο αυτοκίνητο, που του παραχωρήθηκε από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Αθήνα, θα μετακινηθεί και στη Λέσβο, την οποία θα επισκεφθεί την Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση