GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Τράγκας και ορισμένοι δεν κρύβουν τη χαρά τους...

Μαρια Τριανταφυλλιδου Πέθανε ο Τράγκας και ορισμένοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. Καλόψυχος κόσμος...

Μαρια Τριανταφυλλιδου
Πέθανε ο Τράγκας και ορισμένοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. Καλόψυχος κόσμος... πολύ. "Εμβολιαστείτε" κρώζουν οι χαζοί. Ο "Ημερόδρομος" βάζει το "μάχη" για τη ζωή, όπως το γράφω, σε εισαγωγικά, δεν έδωσε μάχη αφού δεν είχε εμβολιαστεί.
Κατ εμέ το όλο στυλ πέραν των ηθικών και ψυχολογικών παραμέτρων είναι και λάθος από την άποψη του πως τοποθετούμαστε απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην εξουσία σε αυτές τις συνθήκες.
Ο Τράγκας ήταν και διαβητικός και με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Αυτός ο κόσμος είναι  η δεξαμενή θανάτων και διπλά εμβολιασμένων πολιτών. Από που νομίζουμε προέρχονται οι 30 μέχρι πριν πολλές μέρες διπλά εμβολιασμένοι νεκροί την ημέρα;  τους φτύνουν πολλές φορές στα μούτρα ανεμβολίαστοι;
Εάν δεν είχαν εξαιρεθεί οι διαβητικοί από τα μονοκλωνικά, εάν τα κριτήρια χορήγησης τους ήταν ευρύτερα των σημερινών ενδέχεται και αυτός και σίγουρα πολλοί άλλοι να μην είχαν χάσει τη ζωή τους.
Δηλαδή αγαπητοί φίλοι που πετάτε στο μέσο αυτό κατάρες, που χρεώνετε  στον Τράγκα τις απώλειες της περιόδου, δεν αγωνιάτε για τη ζωή κανενός. Είστε σε ψυχική και διανοητική σύγχυση και λειτουργείτε ως πλυντήριο της κυβέρνησης και των εταιρειών.
Πρέπει να σπάσει το δρακόντειο πλαίσιο χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων στην Ελλάδα. Να διευρυνθούν τα κριτήρια χορήγησης και να περάσει αυτή στα ΚΥ και στις ΤΟΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση