GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ επίσημα! Σε σχέση Μαρίνα Πατούλη- Βλάσης Χολέβας...

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη πως η Μαρίνα Πατούλη έχει έρθει κοντά με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Οι δυο τους, μάλιστα, διασκ...



Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη πως η Μαρίνα Πατούλη έχει έρθει κοντά με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Οι δυο τους, μάλιστα, διασκέδασαν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. 

Αυτή η έξοδος, όμως, φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες και οι ίδιοι για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 23/12 αποκάλυψαν ποια είναι πραγματικά η σχέση τους.

«Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι. Είναι τιμή μου να με αποκαλεί την πιο sexy Ελληνίδα γιατί είναι και ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της Αθήνας», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν, καθώς όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν η οποία θα λέγεται Marina by Xolevas και θα έχουν το στυλ της Μαρίνας Πατούλη.

Το 2016 ο σχεδιαστής χώρισε, μετά από 6 χρόνια γάμου, από την σύζυγο του, Άννα Βελοσόφσκι. Ο σχεδιαστής είχε αποκαλύψει το χωρισμό του στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», λέγοντας πως έχει όμως πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αλλά του λείπει πολύ η κό­ρη του.

«Με πονάει πολύ αυτό. Είμαι μπαμπάς του Skype» είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής. Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Η Αννα Βελοσόφσκι μετά τον χωρισμό τους πήρε τη μικρή μαζί της στη Γερμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση