GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίτρανη παραδοχή του μεγάλου ψέματος της "πανδημίας"... Με ποιον τρόπο θα μετράνε την "Ομικρον" οι "σωτήρες" και οι Σωτήρηδες;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τελευταία ημέρα η αυριανή, για την χρησιμοποίηση των ράπιντ τεστ. "Το Αμερικανικό CDC αποσύρει το...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τελευταία ημέρα η αυριανή, για την χρησιμοποίηση των ράπιντ τεστ.
"Το Αμερικανικό CDC αποσύρει το... αίτημα της FDA, για άδεια έκτακτης χρήσης του RT-PCR τεστ (δηλ. τεστ σε πραγματικό χρόνο) για την ανίχνευση του Sars-cov-2, ΜΟΝΟ, που είχε συστηθεί, από τον Φεβρουάριο του 2020"
Ετσι, λοιπόν, αυτά τα τεστ δεν είναι πλέον εγκεκριμένα, ως "αναξιόπιστα".
Μια περίτρανη παραδοχή του μεγάλου ψέματος της "πανδημίας" και της αποδοχής της επιστημονικότητας όλων των διεθνούς φήμης λοιμωξιολόγων, που από την αρχή φώναζαν ότι αυτά τα τεστ είναι για τα σκουπίδια, καθώς, το 85% των διαγνώσεων ήταν "ψευδώς θετικά".
Ωστόσο, τα τρομολαγνικά νούμερα των θετικών "διαγνώσεων" χρησιμοποιήθηκαν ευρέως, για την λήψη μέτρων, κατά της ανθρωπότητας με μάσκες, αποστάσεις, λοκντάουν, οικονομικές καταστροφές και πειραματικούς γενετικούς εμβολιασμούς, που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί, γι΄αυτό και ατέρμονοι.
Μετά την αυριανή ημέρα περιμένω να δω με ποιον τρόπο θα μετράνε την "Ομικρον" οι "σωτήρες" και οι Σωτήρηδες!
Περιμένω να δω τι δικαιολογία θα βρεθεί, για να συνεχιστεί η χρήση των τεστ, θα βρούν οι... πιστήμονες της τηλεοπτικής επιστήμης, που έκαναν πάρτυ με τα "κρούσματα" και τους "θανάτους", για να επιβάλλουν λοκντάουν και υποχρεωτικότητες, για την... "δημόσια υγεία".
Περιμένω και τους ντήλερ της Φάιζερ, στα ΜΜΕ να συνεχίζουν να μας τρομάζουν, με την "Ομικρον" επειδή κρυολογήσαμε. Γιατί αυτά ακριβώς είναι τα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης.
Τέλος, περιμένω και τα πληρωμένα τρολλάκια να μας χαρακτηρίσουν πάλι "ψεκασμένους" και "φασίστες", όπως τότε, τον Φεβρουάριο του 2020, που αναφέραμε, τόσο την αναξιοπιστία των τεστ, όσο και την σκοπίμως, λάθος μέτρηση των αποτελεσμάτων του τεστ.
Από εμάς όλους, περιμένω να ενωθούμε, για να καταστραφούν όλα τα ηλεκτρονικά δεδομένα καταγραφής της υγείας και των δεδομένων που αφορούν στις ατομικές μας ελευθερίες.
Διώξτε τον φόβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση