ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΕΙΣΒΟΛΗ του εξαγριωμένου πλήθους για να γκρεμίσουν το «υγειονομικό απαρτχάιντ»...

Share it:

Σε κεντρική χριστουγεννιάτικη αγορά στο Λουξεμβούργο, πλήθος εξαγριωμένων πολιτών  συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  για να διαδηλώσει ενάντια στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και στο επιβαλλόμενο "υγειονομικό απαρτχάιντ"

Λίγο αργότερα, η ένταση κλιμακώθηκε με τους 2.000 διαδηλωτές να ξηλώνουν τις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες και να “εισβάλλουν” στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο χωρίς να δείξουν τα πιστοποιητικά τους. Η πρόσβαση στο πάρκο προβλεπόταν αποκλειστικά και μόνο για τους κατέχοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ.

Χρήστες του twitter από άλλες χώρες, όπως η Ρουμανία ή η Ουγγαρία, πρότειναν να γίνουν παρόμοιες παρεμβάσεις και στις χώρες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λουξεμβούργο έχουν καταγραφεί συνολικά από την αρχή της πανδημίας 90.774 κρούσματα και 880 θάνατοι. Ενώ, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα το 66,2% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ενάντια στη διάδοση του κορονοϊού που εφαρμόζονται στη χώρα, απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid ή νόσησης ή αρνητικό τεστ για την είσοδο σε καφέ και εστιατόρια. Η κυβέρνηση πρόσφατα ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα στους χώρους εργασίας. Σε εσωτερικούς χώρους επιτρέπεται η συνάθροιση έως 10 ατόμων χωρίς τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων.Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Πρώτη

Πρώτη2

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση