GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Χάρης Θεοχάρης...

«Διαγνώσθηκα με κορωνοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα ωστόσο είμαι σπίτι». Θετικός στον...



«Διαγνώσθηκα με κορωνοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα ωστόσο είμαι σπίτι».

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος είναι εμβολιασμένος και με την τρίτη δόση. Ο Χάρης Θεοχάρης δεν έχει κανένα σύμπτωμα, ωστόσο βρίσκεται σε καραντίνα 15 ημερών για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος με ανάρτηση στο Facebbok ανακοίνωσε ότι νοσεί με covid.
«Διαγνώσθηκα με κορωνοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Με σύμμαχο την τεχνολογία, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ηλεκτρονικά από το σπίτι μου, σε καραντίνα. Εύχομαι σε όλους υγεία, να τηρείτε τα μέτρα, και σας παροτρύνω να εμβολιαστείτε καθώς είναι το μόνο μέσον για να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία», εξομολογείται ο κ. Θεοχάρης. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση