GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας τους αποδείξουμε ότι αυτοί πρέπει να φοβούνται! Ποτέ εμείς!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Όσο οι αντιστάσεις δυναμώνουν, όσο τα δικαστήρια βάζουν μπρος, όσο ο έλεγχος των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Όσο οι αντιστάσεις δυναμώνουν, όσο τα δικαστήρια βάζουν μπρος, όσο ο έλεγχος των... μαζών χάνεται, όσο η σύμπνοια των κομμάτων αποκαλύπτεται, τόσο θα λυσσάει το σύστημα των ισχυρών και οι απανταχού φασιστικές μαριονέτες του!
Φασιστικές εντολές και διατάγματα, που δεν περνάνε, ούτε καν, από τα Κοινοβούλια, βγαίνουν στον αέρα καθημερινά.
Ένας απίστευτος παραλογισμός και αλληλοσυγκρουόμενα "επιχειρήματα" διασπείρονται, κάθε λεπτό και ώρα, από δωσίλογους της Ιατρικής, της Επιστήμης, της Δικαιοσύνης και της Ενημέρωσης.
Ένα σύνολο φονιάδων της στοιχειώδους ανθρώπινης λογικής οικοδομεί το αύριο της ανθρώπινης κοινωνίας, χτίζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης (Αυστραλία), νομοθετώντας παιδομαζώματα (Ιταλία), ελέγχοντας την ανθρώπινη βούληση με πασαπόρτια(παγκόσμια) και αναγάγει την τεχνολογία σε κύριο εργαλείο υποταγής!
Όπλο τους το εμβόλιο και αφορμή ένας ιός, που δεν έχουν καν κωδικοποιήσει την σύστασή του, αλλά παράγουν εμβόλια πειθαρχίας.
Αφαίρεσαν ατομικές ελευθερίες, αφαίρεσαν τα δικαιώματα αυτοδιάθεσης, κοινωνικότητας, προσβασιμότητας και το κυριότερο: Το δικαίωμα της πλήρους κατοχύρωσης των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ μας.
Ένα ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης έχει οργανωθεί, για την κατάσταση της υγείας μας, για την οικονομική μας κατάσταση, για την παρακολούθηση των κινήσεων μας, στους δρόμους και στα καταστήματα, για την παρακολούθηση των απόψεων μας και της λογοκρισίας τους, μέσω "αλγορίθμων" και νόμων περί "ψευδών ειδήσεων", για τον έλεγχο της σκέψης μας.
Αυτοί θα μας πουν πώς θα σκεφτόμαστε.
Αυτοί θα μας πουν πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.
Αυτοί θα μας πουν πώς θα πληρωθούμε, πώς θα απεργήσουμε, πώς θα διαδηλώσουμε, πώς θα νοσηλευτούμε, πώς θα φοράμε μάσκες, πώς θ΄αποφεύγουμε τους γονείς και τους παππούδες μας, πώς θα ψωνίζουμε, πώς θα δεχόμαστε τους φόρους, το ξεπούλημα της κρατικής μας περιουσίας, την ακρίβεια, για να τζογάρουν πάνω στις πλάτες μας!
Θα μας τα πουν ήπια, γλυκά, με προοπτική εφαρμογής μιας ημέρας, "μόνο" για σήμερα και μετά, "μόνο" για τον επόμενο μήνα, "μόνο" για μερικά χρόνια", "μόνο" για μερικούς ανθρώπους, "μόνο" για μια κατηγορία επαγγελματιών, ή εργαζομένων, ή συνταξιούχων. "Μόνο" για κομμουνιστές, 'μόνο" για αναρχικούς. Μέχρι να καταφέρουν να μας υπνωτίσουν! Να μας διχάσουν, να μας διαλύσουν!
Αν όχι, τότε δείχνουν δόντια. Πέφτουν πρόστιμα, χάνεις έσοδα, χάνεις την δουλειά σου, δεν σου δίνουν, ούτε καν ένα επιδοματάκι ζητιανιάς. Σε τρέχουν σε δικαστήρια, σου αναθέτουν "ατομικές ευθύνες", σε βρίζουν, σε ξεφτιλίζουν, σε αποδομούν, στέλνουν στρουμφάκια και αέρια.
Τους φοβάστε ακόμα;;
Έτσι θα επιβιώνουν και θα γίνονται χειρότεροι!
ΟΛΟΙ, όσοι έχουν στοιχηθεί στο αφήγημα τους!
Μας φοβούνται! Ξέρουν ότι είμαστε το 99%! Και τρελαίνονται!
Ας τους αποδείξουμε ότι αυτοί πρέπει να φοβούνται! Ποτέ εμείς!


1 σχόλιο

  1. Δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον για ενα σκευασμα που δεν θελεις να εχεις την ευθυνη για τις παρενεργειες,ουτε για κατι που δεν εχει κανονικη αδεια.Οταν και αμα[τον Μαρτη του 2023]παρουν αυτα τα σκευασματα κανονικη αδεια και απο τον ΕΜΑ και τα ΕΓΚΡΙΝΕΙ και ο ΕΟΦ σαν ομονος αρμοδιος και οχι τα τσογλανια της κωλοεπιτροπης και αφηνοντας την κραυγαλεα αντισυνταγματικοτητα,τοτε τα ξαναλεμε.Μεχρι τοτε ρουφα τ'αυγο σου εσυ και τα λοιπα ερποντα ακαρεα τηςΝΤΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση