GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! ΝΕΟΓΝΟ πέθανε από αιμορραγία λίγο μετά τον εμβολιασμό της μητέρας...

Μόνο θλίψη αλλά και οργή σε όσους αδιακρίτως συστήνουν τον εμβολιασμό εγκύων προκαλεί η παρακάτω είδηση.  Μία έγκυος γυναίκα που είχε λάβει ...


Μόνο θλίψη αλλά και οργή σε όσους αδιακρίτως συστήνουν τον εμβολιασμό εγκύων προκαλεί η παρακάτω είδηση. 

Μία έγκυος γυναίκα που είχε λάβει δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna γέννησε ένα μωρό που είχε φρικτό θάνατο εξαιτίας ακατάσχετης αιμορραγίας από τη μύτη και το στόμα!

Το περιστατικό που έχει σοκάρει την αμερικανική κοινή γνώμη έχει καταχωρηθεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS), αν και στο επίσημο έγγραφο δεν γίνεται σαφής σύνδεση ανάμεσα στο εμβόλιο κατά του covid και τον θάνατο του βρέφους.


Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, περιγράφεται ως «νεογνικός θάνατος» ο οποίος έλαβε χώρα μόλις ένα 24ωρο μετά τη γέννηση, στις 7 Οκτωβρίου.

Είχαν προηγηθεί στις 19 Ιουλίου και 13 Αυγούστου οι δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna, με την άτυχη γυναίκα να μην αναφέρει το οποιοαδήποτε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της, μέχρι την μοιραία μέρα της γέννας, στις 6/10. Το παιδί γεννήθηκε στο νοσοκομείο με ασταθή εμβρυϊκό καρδιακό παλμό.

Η επίμαχη έκθεση στο VAERS αναφέρει τα εξής:
«Ο γιατρός είπε ότι μετά τη γέννηση του ασθενούς ακούστηκε το κλάμα του παιδιού. Όταν κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για φροντίδα νεογνού, το νοσηλευτικό προσωπικό διαπίστωσε ότι ο ασθενής είχε συμπτώματα αιμορραγίας από το στόμα και τη μύτη και ζήτησε αμέσως από τον παιδίατρο να διασωληνωθεί και να του δώσει οξυγόνο και εισήχθη στη ΜΕΘ.
Στη ΜΕΘ, το αποτέλεσμα της εξέτασης του έδειξε μη φυσιολογική πήξη του αίματος, πνευμονική αιμορραγία και καρδιακή δυσλειτουργία. Έγινε μετάγγιση αίματος και του έγινε ένεση επινεφρίνης.
Η έκθεση VAERS δεν αναφέρει ότι ο θάνατος σχετίζεται με το εμβόλιο Covid-19 με κανέναν τρόπο, αναφέροντας απλώς τον θάνατο ως «νεογνικό θάνατο».
Πάντως ο πατέρας του μωρού φέρεται να ζήτησε αποζημίωση για παρενέργειες από το εμβόλιο, καθώς πιστεύει ότι το εμβόλιο Covid είναι υπεύθυνο για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού του.


Ιδού η δημοσίευση για το περιστατικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση