GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ!» Πώς απαντά ο Μόσιαλος στον θόρυβο για την επίμαχη ανάρτησή του...

Απάντηση αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Ιερά Σύνοδο αλλά και πολιτικούς έδωσε ο Ηλίας Μόσιαλος για τη φωτογραφία που δημοσίε...


Απάντηση αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Ιερά Σύνοδο αλλά και πολιτικούς έδωσε ο Ηλίας Μόσιαλος για τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook και απεικονίζει την Παναγία και τον Ιωσήφ, οι οποίοι “συζητούν” για την υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Σε δηλώσεις που έκανε  στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του Κολλεγίου Imperial και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) υπογράμμισε ότι «θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης» είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

«Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και των εορτών έχουμε την ευκαιρία να αναστοχαστούμε και να θυμηθούμε τις βασικές μας αξίες. Την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αυτές πιστεύω είναι και οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης. Τα δύο τελευταία χρόνια και πολύ πριν πολλές κυβερνήσεις συνειδητοποιήσουν τον τεράστιο κίνδυνο της πανδημίας, στον πλανήτη μας, ξεκίνησε μία συστηματική προσπάθεια ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2020, κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις για τη λήψη μέτρων, έτσι ώστε να ανακόψουμε το καταστροφικό κύμα της πανδημίας που στοίχισε στην Ιταλία, την Ισπανία και σε πολλές άλλες χώρες δεκάδες χιλιάδες ζωές, τους πρώτους μήνες του 2020”, ανέφερε ο Ηλίας Μόσιαλος για να προσθέσει ότι “καταφέραμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά”.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, συμπλήρωσε ότι «συνέχισα να κάνω τις καθημερινές μου παρεμβάσεις με συστηματικό τρόπο, όχι μόνο με γρήγορες τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά με αναλυτική επίμονη δουλειά καταγραφής και ανάλυσης των επιδημιολογικών, φαρμακολογικών στατιστικών δεδομένων και παρουσίασής τους με κατανοητό τρόπο στον ελληνικό λαό».

Όπως υπογράμμισε, «αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της σημαντικής αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί αλλά και ταυτόχρονα η συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, προστασίας της ζωής τους. Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση