GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τον Κουρουμπλή και ζητά από τον Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής;

Θα τον διαγράψουν άραγε κι αυτόν;;; Στη γραμμή Κουρουμπλή που μίλησε ακόμα και για “δολοφονίες ασθενών εκτός ΜΕΘ” τάχθηκε ο βουλευτής του Σ...



Θα τον διαγράψουν άραγε κι αυτόν;;;

Στη γραμμή Κουρουμπλή που μίλησε ακόμα και για “δολοφονίες ασθενών εκτός ΜΕΘ” τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, προκαλώντας άλλον έναν πονοκέφαλο στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα, αναφερόμενος στην έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα, καλεί την Αλέξη Τσίπρα να κινήσει διαδικασίες για υποβολή πρότασης δυσπιστίας. 
Κοινώς τον καλεί να σταματήσει να καλύπτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους “κρατικούς ειδικούς”, κάτι που καταφανώς κάτι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και που αποδείχθηκε από την διαγραφή Κουρουμπλή.

Ιδού η ανάρτησή του στα social media:
« FACT No 1: O Θεόδωρος Λύτρας, συγγραφέας από κοινού με τον Σ. Τσιόδρα της περίφημης πλέον επιστημονικής μελέτης δηλώνει στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: “Η ανάλυση αυτή έγινε τέλος Μαίου, κι ως οφείλαμε σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας τη γνωστοποιήσαμε άμεσα κ επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο “ανώτατο” επίπεδο.
Τώρα, μετά από το peer review, έφτασε η ώρα της δημοσίευσης για να τη διαβάσουν όλοι”.
FACT No2: Κ. Μητσοτάκης από βήματος Βουλής (1/12/2021): “Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις μονάδες εντατικής θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Δεν έχω. Έχετε εσείς; Φέρτε τη!”…
Συμπέρασμα:
Ναι, νομιμοποιούμαστε να του δώσουμε όσους χαρακτηρισμούς θέλουμε…
Μήπως όμως γι’ αυτήν την καταφανή ανικανότητα (που έχει οδηγήσει σε 20.000 θανάτους) και το θράσος που την συνοδεύει έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να θέσει αίτημα παραίτησης και εκλογών;»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση