GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΣΚΙΑ του Ναζισμού σκεπάζει πάλι την Ευρώπη!»

Αφού ο λαγός Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως για να συζητηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ευρώπη. Όλες οι Ευρωπαικές χώρες με πρωτεργάτ...



Αφού ο λαγός Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως για να συζητηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ευρώπη. Όλες οι Ευρωπαικές χώρες με πρωτεργάτη την Γερμανία, μιλάνε για περιοριστικά μέτρα μόνο σε ανεμβολίαστους και για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων!


Η πρόεδρος της Κομισιόν Φον ντερ Λάιεν αφού ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της Ελλάδας να επιβάλει υποχρεωτικό εμβόλιασμό στους άνω των 60, είπε ότι είναι καιρός η Ευρωπαϊκή Ένωση να σκεφτεί το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Η Καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε πως η Bundestag θα κληθεί να ψηφίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ το Συμβούλιο Δεοντολογίας θα αποφανθεί επί του ζητήματος μέχρι το τέλος του χρόνου. Το μέτρο, εάν ψηφιστεί, θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο.
 
Αυστρία και Γερμανία εννώνουν τις δυνάμεις τους, όπως έκαναν και στο 2ΠΠ!
Η Γερμανία πρόκειται να επιβάλλει επιπλέον περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο για τους μη εμβολιασμένους, όπου θα μπουν σε ιδιότυπο καθεστώς lockdown. Οι ανεμβολίαστοι και μη νοσήσαντες, δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε μπαρ, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους και άλλους χώρους διασκέδασης.

Οι ανακοινώσεις έγιναν μετά τη συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ και του νέου καγκελάριου Όλαφ Σολτς με τους περιφερειακούς ηγέτες. «Ναι» στον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό έχει ήδη πει ο εν αναμονή καγκελάριος Όλαφ Σολτς, με Αριστερά και Φιλελεύθερους να συμφωνούν με την πρότασή του. Επίσης, έχει ταχθεί υπέρ των απαγορεύσεων για τους ανεμβολίαστους.

Η Αυστρία έχει ήδη επιβάλει ολικό, εθνικό lockdown και καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου. Στην Αυστρία τα δύο εκατομμύρια των ανεμβολίαστων δεν έχουν πλέον δικαίωμα να βγουν από το σπίτι τους παρά μόνο για ψώνια, άθληση ή για να λάβουν ιατρική φροντίδα.

Όλα αυτά εν όψη της μετάλλαξης Όμικρον, όπου τα στοιχεία δείχνουν πως είναι ηπιότερη και προσβάλει εμβολιασμένους!

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ είπε στα κύρια μέσα ενημέρωσης, ότι το νεότερο στέλεχος της όμικρον, εισήλθε στη χώρα από έναν ταξιδιώτη που επέστρεψε από το Μαλάουι και ήταν πλήρως εμβολιασμένος!

Αλλά και τα τρία άτομα που βρέθηκαν «θετικά» στην Omicron είναι «πλήρως εμβολιασμένα», γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ενέσεις δεν λειτουργούν για να σταματήσουν την εξάπλωση της Όμικρον!

Αυτό συνέβη και στην Μποτσουάνα, που μόνο 1 στους 5 έχει εμβολιαστεί πλήρως και τα τέσσερα άτομα που νόσησαν από την Όμικρον ήταν πλήρως εμβολιασμένα!

Ο καθηγητής ΑΠΘ Δ. Κούβελας δηλώνει πως:”Η Όμικρον μάλλον πολύ ηπιότερη και μάλλον η λύση στη πανδημία”, επίσης αναφέρει πως κανένας θάνατος δεν έχει προκύψει απο την νέα μετάλλαξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση