GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΑ τα κανάλια ο Ανδρέας Μικρούτσικος! «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;»

Με μία σύντομη τοποθέτησή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέθεσε στα συστημικά κανάλια και τα media που… ξέχασαν να ασχοληθούν με το «ντου» τη...



Με μία σύντομη τοποθέτησή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέθεσε στα συστημικά κανάλια και τα media που… ξέχασαν να ασχοληθούν με το «ντου» της Σάσας Σταμάτη και των μπράβων στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Το θέμα των ημερών, που ακόμα κυριαρχεί στα social media, έμεινε εκτός… κάδρου στα περισσότερα κανάλια και media. Το «ντου» της Σάσας Σταμάτη και των τραμπούκων κατά την διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου έδωσε ακόμα ένα χτύπημα στην ελευθερία του λόγου και στις τέχνες, όμως, για κάποιον… παράξενο λόγο, δεν «έπαιξε» καθόλου ως θέμα στην πλειοψηφία των καναλιών και των media.

Σε αυτό στάθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με μία σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα τοποθέτηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ουσιαστικά, ο Μικρούτισκος «άδειασε» τα συστηματικά κανάλια και τα εξέθεσε με εύσχημο τρόπο, ενώ αναρωτήθηκε γιατί απαγορεύεται να αναφερθεί κάτι πρωτάκουστο, όπως αυτό που συνέβη.

«Είναι κάτι θέματα που δεν τα ακουμπάει η τηλεόραση. Είδα κάτι πρωτάκουστο. Μία δημοσιογράφος, δεν θα πω το όνομά της, μπαίνει και διακόπτει μία παράσταση. Απαγορεύεται να αναφερθεί; Του Σερβετάλη, σαν θέμα, του αλλάξαμε τα πετρέλαια», ανέφερε ο Μικρούτσικος, την ώρα που η παρουσιάστρια της εκπομπής έλεγε πως ήταν στρατηγική απόφαση να μην αναφερθεί κανένας στο ζήτημα, επειδή αφορά κάτι ακραίο.

«Το αποφάσισαν όλα τα κανάλια όμως. Είναι σαν μία λογοκρισία που ήρθε άνωθεν… Εγώ τα λέω όλα, μέχρι ενός ορίου ευπρέπειας. Δεν υπήρξε ούτε ένα κανάλι να αναφερθεί στο ζήτημα την ώρα που… ξύνεσαι και γίνεται θέμα», ανέφερε επίσης ο Μικρούτσικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση