GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΧΟΝΤΡΟ ΕΠΕΙΔΟΣΙΟ με «εισβολή» της Σάσα Σταμάτη στην παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου...

Μεγάλη ένταση υπήρξε σε θέατρο που εμφανίζεται ο κωμικός ηθοποιός Χριστόφορος Ζαραλίκος, όταν η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη «εισέβαλε»...

Μεγάλη ένταση υπήρξε σε θέατρο που εμφανίζεται ο κωμικός ηθοποιός Χριστόφορος Ζαραλίκος, όταν η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη «εισέβαλε» στη σκηνή μαζί με φίλους της, αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού ηθοποιού...

Την καταγγελία έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος έγραψε στο Twitter «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Twitter ανέφερε ότι το «ντου» της Σάσας Σταμάτης «με τους μπράβους» έγινε μετά από αστείο του κωμικού.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει με έντονο ύφος: «Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», με τον κωμικό να απαντά «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Στο βίντεο  μπορείτε να διακρίνετε την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, συνοδεία φίλων της, να διακόπτουν την παράσταση αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού κωμικού τα οποία και δεν της άρεσαν. Μάλιστα, δύο φορές στο βίντεο ακούγεται να λέει «γιατί δεν λες κάτι και για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη» με τον ηθοποιό να απαντά «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Η ένταση κράτησε περίπου πέντε λεπτά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να κρατά την ψυχραιμία του λέγοντας προς την δημοσιογράφο και τους φίλους της «αφού δεν τους αρέσει η παράσταση, θα αποχωρήσουν», ενώ συντελεστές της παράστασης προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Καθώς η ώρα περνούσε, ο κόσμος άρχισε να αντιδρά ζητώντας από όσους αντιδρούσαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Η Σάσα Σταμάτη πριν από λίγο πέρασε στην... αντεπίθεση μετά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για το «ντου» στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Την τρέλα μου σαν άνθρωπο την ξέρετε όλοι. Δεν την έκρυψα ποτέ και ούτε πρόκειται να προσποιούμαι τη σοβαρή και την καθωσπρέπει, ούτε βέβαια θα μπω στα καλούπια που θέλουν μερικοί» αναφέρει στο Instagram.

Σε story που ανέβασε, υποστηρίζει ότι δεν απαντά σε «εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την δολοφονία χαρακτήρων» αλλά αποκλειστικά και μόνο στους φίλους της που «από το πρωί βλέπουν μια απίστευτη επίθεση» εναντίον της. «Επειδή είδα ανακοινώσεις από κόμματα, εύχομαι να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που θα ήταν και πιο χρήσιμο για την κοινωνία. Από υποκρισία βλέπετε, χορτάσαμε τόσα χρόνια», τονίζει.

Δείτε ολόκληρο το story:

Η τηλεπαρουσιάστρια φέρεται να ενοχλήθηκε από τις αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη και όρμηξε στη σκηνή του θεάτρου. ΗΣάσα Σταμάτη είναι γνωστό ότι συνδέεται με φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε σημείο που παρακολουθώντας την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, αποφάσισε να επιβάλλει επιτόπου λογοκρισία, κίνηση πρωτοφανής και αδιανόητη.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη». Η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.




1 σχόλιο

  1. Ειπαμε,οσο το παιζουμε πολιτισμενοι στα σκουληκια,τοσο ξεθαρρευουν και βγαινουν απ τα πτωματα.Εχει και το τσουλι φουσκωτους,τσ!τσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση