GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, κάντε την έρευνα σας και αποφασίστε! Εδώ όλα τα στοιχεία...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Το 100% των μόνιμων αναπηριών και θανάτων του εμβολίου Covid-19, μεταξύ των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Το 100% των μόνιμων αναπηριών και θανάτων του εμβολίου Covid-19, μεταξύ των... παιδιών, προκλήθηκαν από μόλις το 6% των παρτίδων, που παρήχθησαν σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία.
Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 16.880 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Pfizer Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών. Αυτές περιελάμβαναν 5.161 επισκέψεις στα επείγοντα, 1.365 νοσηλείες, 264 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα, 120 μόνιμες αναπηρίες και 29 θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που επιστράφηκαν ήταν 748.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για την ένεση Covid-19 της Pfizer που θα χορηγηθεί σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών στις 10 Μαΐου 2021."

Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, κάντε την έρευνα σας και αποφασίστε!
Εδώ όλα τα στοιχεία.

* EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Permanent Disabilities and Deaths among Children were caused by just 6% of the batches produced according to official Government data

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση