GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γυναίκα βρήκε Εσταυρωμένο Χριστό σε μανταρίνι...

Μια ιδιοκτήτρια γηροκομείου στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ένιωσε την έκπληξη της ζωής της, όταν ανακάλυψε την «εικόνα του...

Μια ιδιοκτήτρια γηροκομείου στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ένιωσε την έκπληξη της ζωής της, όταν ανακάλυψε την «εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού» μέσα σε μανταρίνι που καθάρισε για να φάει. 

Η 57χρονη Τζιν Γκουλιέλμι έκοψε το μανταρίνι στα δυο και με μεγάλη έκπληξη πρόσεξε να σχηματίζεται μια παράξενη μορφή. Οι άσπρες ίνες του φρούτου θύμιζαν την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού.

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χριστος θα επιστρέψει, και τον βρήκα απλά να χαλαρώνει μέσα σε ένα μανταρίνι όλον αυτόν τον καιρό. Εντόπισα τη μορφή μόλις έκοψα τα δυο μισά του μανταρινιού. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα:"Κοίτα εδώ, αυτό μοιάζει ακριβώς σαν τον Χριστό που κρέμεται στον σταυρό, τέλεια"» λέει η 57χρονη Τζιν.


Όμως, δεν φαίνεται πως πείστηκαν όλοι με αυτό το σημάδι για τη Δευτέρα Παρουσία και έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για τη μορφή στο μανταρίνι. «Είναι ο Σπάιντερμαν που κρατάει το τρένο» σχολίασε κάποιος με χιούμορ, για τη μορφή μέσα στο λαχταριστό φρούτο.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι παραμένει άγνωστο εάν η γυναίκα απλά έφαγε το φρουτάκι, αφού πρώτα ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media ή έφτιαξε κάποιου είδους μανταρινο-ναό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση