GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στον τηλεοπτικό αέρα! «ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ» τους φώναζε Έλληνας καθηγητής από την ΙΑΠΩΝΙΑ για τα εμβόλια...

Χαμός επικράτησε, το πρωί του Σαββάτου, στον «αέρα» του ΑΝΤ1 με καλεσμένους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα και τον καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλ...

Χαμός επικράτησε, το πρωί του Σαββάτου, στον «αέρα» του ΑΝΤ1 με καλεσμένους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα και τον καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη από την Ιαπωνία.


Αρχικώς, ο κ. Ζουγανέλης δεν είχαν βάλει κάρτα με το όνομά και την ιδιότητα που ο ίδιος είχε ζητήσει και θέσει ως προαπαιτούμενο για να μετέχει στην συζήτηση. 

Αφού επανήλθε, ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά, επικαλούμενος πληροφορίες, όπως ισχυρίστηκε, από την Ιαπωνία σε σχέση με το φαινόμενο ADE.

Τελικά ο καθηγητής αποκάλεσε ψεύτες τους τηλε-ειδικούς και ειδικά τον παριστάμενο καθηγητή Κ. Τριανταφυλλίδη  αλλά και τους δημοσιογράφους σε σχέση με την πληροφόρηση των Ελλήνων για τον COVID.Δείτε την έκρηξη του καθηγητή, ο οποίος χαρακτήρισε την συζήτηση στημένη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση