GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ! ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ θα αναμετρηθούν Ανδρουλάκης και Παπανδρέου...

Την πρώτη θέση στην κούρσα του ΚΙΝΑΛ κλείδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Γιώργο Παπανδρέου. Συγκε...


Την πρώτη θέση στην κούρσα του ΚΙΝΑΛ κλείδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 91,52% των ψηφοδελτίων, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει συγκεντρώσει το 37%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει 27,83%.

Στην τρίτη θέση, με 25,99% ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ πολύ πιο πίσω ακολουθεί ο Παύλος Χρηστίδης με 3,25 και στην τελευταία θέση ισοβαθμούν Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος με 2,97%.
 

Παπανδρέου: «Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον της παράταξης»
Από το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, με δήλωσή του έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η μάχη θα συνεχιστεί στον δεύτερο γύρο, στέλνοντας μάλιστα το μήνυμα ότι ο πρώτος γύρος ήταν καθοριστικός για την ενίσχυση της δυναμικής της παράταξης, ενώ ο δεύτερος για την τύχη και την ταυτότητα της παράταξης.

Η δήλωση Παπανδρέου
«Αυτή την Κυριακή πετύχαμε το στόχο να κινητοποιήσουμε μαζικά μεγάλο αριθμό προοδευτικών πολιτών.
Την άλλη Κυριακή οι πολίτες που σήμερα μας τίμησαν, με τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους, αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης.
Αποφασίζουν για το μέλλον.
Αποφασίζουν για την πορεία του κινήματος μας.
Αποφασίζουν για τις αξίες της και την προοδευτική της ταυτότητα.
Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής».


Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει – Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία»
Από την πλευρά του, ο νικητής του πρώτου γύρου, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει – Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία».
«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που αναμετρηθήκαμε με πολιτικό πολιτισμό και με ενότητα, κάτι που είναι η παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά», είπε.
«Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» συμπλήρωσε ακόμη με νόημα.

Λοβέρδος: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον – Συνεχίζω δυνατά με ενότητα και σεμνότητα»
«Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον – Συνεχίζω δυνατά με ενότητα και σεμνότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας. Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη για τις πολλές ώρες που περίμεναν για να συμμετάσχουν στην κάλπη μας» είχε αρχικά.
«Θέλω να πω όσο πιο δυνατά μπορώ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ταπεινότητα» κατέληξε.

2 σχόλια

  1. Υπάρχει και ένα καλό σε αυτή την ιστορία: Βγήκε τρίτος ο Λοβέρδος παρ' όλη τη στήριξη που είχε από το "σύστημα". Πα πα πα πα πα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτακη,η αχρηστιλα σουφανηκε και εδω.Ουτε ρε ενα Λοβερδο δεν μπορεις να βγαλεις με τους ξεψυχισμενους.Ελπιζω,δε,η κυρια με το φακελο της Νοβαρτις να φωναξει,επιτελους ενα μαραγκο να ανοιξει εκεινο το φρακαρισμενο συρταρι με τα εγγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση