GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ο Γεροτζιάφας: «Οι ανεμβολίαστοι να πάνε στο βουνό να ζήσουν!»

Ο καθηγητής αιματολογίας, τόνισε ότι στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και να υπάρξει συναίνεση για τη διαχείριση της παν...



Ο καθηγητής αιματολογίας, τόνισε ότι στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και να υπάρξει συναίνεση για τη διαχείριση της πανδημίας καθώς κανείς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος εκατοντάδων νεκρών καθημερινά ενώ θα χρειαστεί να ληφθούν και δύσκολες αποφάσεις. Ο ίδιος προτείνει συνολικό, καθολικό εμβολιασμό.

Συνολικό, καθολικό εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού πρότεινε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας καθηγητής αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Είπε ότι η απόφαση της κυβέρνησης να διευρύνει την υποχρεωτικότητα είναι «πολύ σωστή», ωστόσο θεωρεί λάθος να γίνεται με βάση την ηλικία καθώς ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η πανδημία είναι ο καθολικός εμβολιασμός.

«Το πώς θα εφαρμοστεί είναι θέμα των συνταγματολόγων» είπε ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για υποχρεωτικότητα χωρίς να υπάρχουν ποινές οι οποίες επίσης θα πρέπει να είναι καθολικές και να μην δίνουν τη δυνατότητα στους πλούσιους να ξεφύγουν από αυτές.

Ο κ. Γεροτζιάφας τόνισε ότι στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και να υπάρξει συναίνεση για τη διαχείριση της πανδημίας καθώς κανείς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος εκατοντάδων νεκρών καθημερινά ενώ θα χρειαστεί να ληφθούν και δύσκολες αποφάσεις.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Ακου τωρα να καταλαβεις.Οι καθαρα ανεμβολιαστοι[ουτε μια δοση]θα παμε βουνο και θα αναπτυξουμε μια αγαπησιαρικη κοινωνια,αφοβα μιας και ο ιος μας χεραιταει και με τζιτζιλονι ανοσοποιητικο.Εσεις καθιστε στα τσιμεντα,καθε μηνα θα παιρνετε τη δοση σας,και με το παραμικρο θα κρεβατωνεστε.Καντηλι να σας αναψουμε,μην περιμενετε.Οι παπαριες σου μαθηματικα δεν στεκουν,η ανοσια ειναι ανοησια,και τα 4 σκευασματα που κυκλοφορει εδω η συμμορια ειναι για τα μπαζα.Ακομη και οι Αλβανοι εχουν πραγματικο εμβολιο,γιαλαντι νυφιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση