GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ! ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Γαλλία...

Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία, υπό το φόβο έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον.  Οι συναυλ...



Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία, υπό το φόβο έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον. 

Οι συναυλίες και τα πυροτεχνήματα θα απαγορευτούν στη Γαλλία το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Ζαν Καστέξ, μετά από το συμβούλιο υγειονομικής άμυνας σύμφωνα με το Reuters.

«Ας εφαρμόσουμε μια αρχή κοινής λογικής, όσο λιγότεροι είναι, τόσο λιγότερους κινδύνους αναλαμβάνουμε. Ας αποφύγουμε μεγάλα φεστιβάλ, μεγάλες συγκεντρώσεις ή μεγάλα δείπνα» τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης.

«Δεν είναι αποδεκτό η άρνηση μερικών εκατομμυρίων Γάλλων να εμβολιαστούν να επηρεάζει τη ζωή μιας ολόκληρης χώρας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, υποσχόμενος ενισχυμένους ελέγχους των πράσινων πιστοποιητικών.

Την ίδια ώρα, η Γαλλία θα μειώσει το χρονικό διάστημα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης δόσης εμβολιασμού κατά του κορονοϊού από πέντε σε τέσσερις μήνες από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ζαν Καστέξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση