GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ η Κ. Στεφανίδη: «Σε Ολυμπιακή χρονιά και δεν κέρδισε ο Τεντόγλου αλλά ο Αντετοκούνμπο;»

Η Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την αντίθεσή της για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 στα βραβεία...



Η Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την αντίθεσή της για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 στα βραβεία του ΠΣΑΤ, θεωρώντας πως νικητής έπρεπε να είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ως γνωστόν, ο Greek Freak αναδείχτηκε κορυφαίος Έλληνας Αθλητής στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την χρονιά που φεύγει, καθώς κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ (και το πρώτο του Μιλγουόκι μετά από 50 χρόνια) βάζοντας εκκωφαντική 50άρα στο κρίσιμο 6ο ματς, με αποτέλεσμα να πάρει σπίτι και το βραβείο του MVP των τελικών.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη φάνηκε να «διαφωνεί» με την νίκη του Γιάννη, καθώς αναρωτήθηκε μέσω twitter «Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);». Η αναφορά της είχε να κάνει με τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Όπως είναι λογικό, το tweet της προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια να εξηγεί: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου.»

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά της ποσταρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση