GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΩΓΗ - «καταπέλτης» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα»...

Αγωγή - «καταπέλτη» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» .  Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Op...


Αγωγή - «καταπέλτη» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα»
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συμπαρουσιαστή τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Όπως γνωστοποίησε η δικηγόρος των τριών, είναι σαφές ότι «έχουν υποστεί ζημιά σε επίπεδο προσώπων, αλλά και εκπομπής».
Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως οι Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης «είναι θιγμένοι προσωπικά και επαγγελματικά».

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται μετά την αποκάλυψη πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου πως ανάρτησε στο διαδίκτυο ακατάλληλες φωτογραφίες της και βίντεο, αφού χώρισαν.
Το θύμα, από πλευράς του, μετά το «συγγνώμη» του Παναγιωτόπουλου επεσήμανε ότι «δεν ήταν ειλικρινής, δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει», ενώ η ίδια σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, καθώς ένιωθε προδομένη.

«Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «προσπάθησε να την ξεγελάσει για δεύτερη φορά». «Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως. Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση, προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αντίδρασή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε «ατόπημα» την πράξη του και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση