GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!» ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πολίτες που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού κατά του κορονοϊου....


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πολίτες που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού κατά του κορονοϊου.

Με σημαίες στα χέρια και πανό, λένε “όχι” στο εμβόλιο και φώναζαν  συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες. Ένας εκ των ομιλητών, εξέφρασε την αγανάκτηση του για την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για καταπάτηση της Δημοκρατίας, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την πανδημία. Μάλιστα τόνισε πως “αν δε χυθεί αίμα δεν θα αλλάξει η κατάσταση”!.

Λίγη ώρα πριν, πραγματοποίησαν πορεία για τον ίδιο λόγο υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή, καθώς και μια ομάδα εκπαιδευτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση