GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ...ΧΑΣΕΙ ο Εξαδάκτυλος: «Aναγκαίος ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός!»

Σε μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχετικά με τους εμβολιασμού...

Σε μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Σε σχόλιό του, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 για την πρόταση του προέδρου του Παγκόσμιου Ιατρικού συλλόγου για υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως είναι αναγκαίο να γίνει για να τελειώσουν όλες οι άλλες συζητήσεις.

«Ο εμβολιασμός είναι ιατρικά αναγκαίος. Εάν η πολιτεία θα το μεταφράσει αυτό σε υποχρέωση, είναι άλλο. Στην ερώτηση αν θα το επικροτούσα, ναι θα επικροτούσα, θα έλεγα ότι είναι μια σωστή απόφαση που θα μας βοηθήσει.

»Αν αυτή την στιγμή εμβολιάσουμε όλους τους Έλληνες με ένα εμβόλιο που έχει αποτελεσματικότητα 90%-95% θα έχουμε 500.000 έως 1 εκατομμύριο ανθρώπους που δεν έχουν αποκτήσει άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση