GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ και ο Λαζόπουλος! «Ο πορνο-Στάθης διέλυσε την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Κανάκη πρέπει να...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει θέση για το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τοποθετείται ξεκάθαρα για τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του,...


Ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει θέση για το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τοποθετείται ξεκάθαρα για τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, ενώ καταθέτει και την πρότασή του σχετικά με το μέλλον της εκπομπής του ΑΝΤ1. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και καλεί τους "Ράδιο Αρβύλα" να μην εγκαταλείψουν τη σάτιρα. Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το δεύτερο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7, με τίτλο «Στο στόμα του Λάκη».

Στο νέο επεισόδιο, σχολιάζει όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ την ίδια στιγμή καλεί την παρέα των "Ράδιο Αρβύλα" να συνεχίσει την εκπομπή, γιατί η τηλεόραση έχει ανάγκη τη σάτιρα.

"Μετά τον μπαρμπα-Στάθη ο πορνο-Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ραδιο Αρβύλα.. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Κι αυτές οι μαλακίες τύπου 'δείξε μου τον φίλο σου' και τα διάφορα που ακούγονται να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχε πάρα πολύ καλούς φίλους, ενώ αντιθέτως οι πολύ καλοί φίλοι του είχαν τον Ιούδα για παρέα. Ο Ιούδας έκανε την δουλειά του και οι υπόλοιποι την δική τους", είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.



Ενώ για το μέλλον των "Ράδιο Αρβύλα" ο ίδιος υποστήριξε: "Η μόνη δυσκολία φαντάζομαι, για την υπόλοιπη παρέα, είναι να σατιρίσουν τον πορνο-Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία. Γιατί δεν μπορείς να απομονωθείς, δεν μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά".

"Εγώ τις πράξεις αυτές δεν τις θεωρώ ούτε απερισκεψία ούτε ήταν της στιγμής, ούτε νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο επάνω, γιατί αυτός ανέβαζε 10 χρόνια βίντεο, δεν ανέβασε αυτό το βίντεο. Και το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, με ενδεχόμενο δόλο, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, να πάρει μια τέτοια υπόθεση διασυρμού της", συνέχισε.

"Ο πορνο-Στάθης λοιπόν διέλυσε την παρέα αυτή. Βλέπω ότι το σύστημα έχει μία λαχτάρα να τελειώσει και μ' αυτούς. Κι εγώ θα ήθελα να τους πω να συνεχίσουν τη σάτιρα, για να μπορεί να παραμείνει και μια εκπομπή σατιρική όρθια στην τηλεόραση. Αν μπορούν να έχουν την ελευθερία του λόγου, να συνεχίσουν τη σάτιρα"
, κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος


1 σχόλιο

  1. Ο Ιούδας Λάκη πρόδοσε μιά φορά και για αυτό δεν τον κατάλαβαν πριν, πως να καταλάβεις κάποιον πριν κάνει την παρανομία?
    Οι φίλοι σου τον ήξεραν για πολλά πολλά χρόνια και ο λεγάμενος είχε κάνει την δουλειά άπειρες φορες οπότε μην γελοιποιήσαι με βλακώδεις δικαιολογίες.
    ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση