GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για την εκπομπή του Γ. Αυτιά…

Σε ελεύθερη πτώση, όσον αφορά την τηλεθέασή της στο δυναμικό κοινό, βρίσκεται η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ με πα...


Σε ελεύθερη πτώση, όσον αφορά την τηλεθέασή της στο δυναμικό κοινό, βρίσκεται η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Αυτιά, του βασιλιά της συγκεκριμένης ζώνης τα προηγούμενα χρόνια.

Τα πεσμένα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 είναι κάτι που έχει φανεί από πέρυσι για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός των φρέσκων παρουσιαστών και εκπομπών που έριξε ο ανταγωνισμός στο πρωινό του ΣΚΑΪ.

Ποτέ όμως, όσο και αν είχαν πέσει τα νούμερα στο «εμπορικό» κοινό που κυνηγούν οι διαφημιστές, το «Καλημέρα» δεν είχε φτάσει στην τελευταία θέση. Το Σάββατο 11/12 όμως το κατάφερε και αυτό αφού τα ποσοστά του βρέθηκαν πιο χαμηλά και από αυτά της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ.

Πρώτο στο δυναμικό κοινό ήταν το πρωινό του Open «Tώρα Ό,τι Συμβαίνει» με 11,9%, ακολούθησε η εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» με 10,9% ενώ τρίτη ήταν η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με 8,7%, με την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 να είναι κοντά με 8,3%.

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν στην τελευταία θέση με 6,3%, σχεδόν το μισό ποσοστό από την εκπομπή που βρέθηκε στην κορυφή του δυναμικού κοινού.
Πηγή: dailymedia.gr


1 σχόλιο

  1. Κοιτα,ρε φιλε,που σιγα σιγα οκοσμος καταλαβαινει ποσο κοροιδο πιαστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση