GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο «ΑΞΟΝΑΣ»! ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ σε στρατιωτικούς τους (υποχρεωτικούς) εμβολιασμούς...

Από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ  Στη Γερμανία, η διαχείριση του Covid στρατιωτικοποιείται, ο «Στρατηγός Κορώνα» Breuer διευθύνει τη νέα ομάδα...


Από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ 

Στη Γερμανία, η διαχείριση του Covid στρατιωτικοποιείται, ο «Στρατηγός Κορώνα» Breuer διευθύνει τη νέα ομάδα κρίσης Corona, πρότυπο για το Βερολίνο, η Ιταλία, εκεί, η κυβέρνηση διόρισε τον στρατηγό τριών αστέρων Francesco Figliuolo, ως «Ειδικό Επίτροπο για την Covid»


Στη Γερμανία, η διαχείριση του Covid στρατιωτικοποιείται
Από πέρυσι, ο υποστράτηγος Carsten Breuer, ως διοικητής της Διοίκησης Εδαφικών Καθηκόντων, έχει οργανώσει τη διοικητική βοήθεια της Bundeswehr για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ένας στρατηγός με εμπειρία από επιχειρήσεις στο Κοσσυφοπέδιο και το Αφγανιστάν και τους σημαντικούς ελιγμούς του NATO Defender Europe θα ηγηθεί στο μέλλον της ομάδας κρίσης Corona της νέας γερμανικής κυβέρνησης. Ο Μπρόιερ αποκαλείται «Στρατηγός Κορώνα» στην Μπούντεσβερ.

Τα καθήκοντα της διοίκησης του περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία περιοχών στρατιωτικής εκπαίδευσης και πρακτικά μέτρα σε σχέση με την υποστήριξη του κράτους υποδοχής, δηλαδή την παραμονή στρατευμάτων από συμμαχικά κράτη στη Γερμανία και τη διέλευση τους. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υποστράτηγος Breuer είχε επιφορτιστεί με την υποστήριξη της προέλασης των αμερικανικών στρατευμάτων προς τα ρωσικά σύνορα κατά τη διάρκεια των ελιγμών Defender Europe .

Τώρα διευθύνει τη νέα ομάδα κρίσης Corona, ένα υποτιθέμενο πολιτικό όργανο, από ένα γραφείο στην Ομοσπονδιακή Καγκελαρία. Με την ανάθεση θέσεων σε στρατηγό, η νέα κυβέρνηση, στην οποία οι Πράσινοι έχουν ισχυρή θέση, πιέζει για την εξομάλυνση της στρατιωτικής απάντησης σε ένα ζήτημα υγείας.

Η Ιταλία διαφημίζεται στο Βερολίνο ως «μοντέλο» για το σχέδιο μεταφοράς της προεδρίας της ομάδας κρίσης σε έναν στρατό. Εκεί, προκειμένου να αυξηθεί το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού, η κυβέρνηση διόρισε τον στρατηγό τριών αστέρων Francesco Figliuolo ως «Ειδικό Επίτροπο για την Covid» τον Μάρτιο. Ο Figliuolo κατάφερε πράγματι να αυξήσει σημαντικά το ποσοστό εμβολιασμού.

Ο βετεράνος του Κοσόβου και του Αφγανιστάν εμφανίζεται συνήθως με στολή. Έχει επίσης τη φήμη ότι αγνοεί την προβλεπόμενη κατανομή των αρμοδιοτήτων στην κρατική δομή. Απαντώντας στην κριτική για τις εμφανίσεις του με στρατιωτική στολή, ο Figliuolo είπε: «Ελπίζω ότι αυτή η στολή δημιουργεί εμπιστοσύνη».

Ο υποστράτηγος Carsten Breuer δεν είναι ο πρώτος στρατιώτης που ηγείται της «πολιτικής» γερμανικής ομάδας κρίσης Corona. Η προηγούμενη ομάδα αντιμετώπισης του κορωνοϊού στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας είχε επίσης επικεφαλής έναν αξιωματικό – τον ​​γιατρό του Γενικού Επιτελείου Hans-Ulrich Holtherm, τον οποίο ο υπουργός Υγείας Jens Spahn διόρισε την 1η Μαρτίου 2020 ως επικεφαλής του νέου τμήματος «Προστασία Υγείας, Ασφάλεια Υγείας, Αειφορία» στο Υπουργείο Υγείας.

Ο Holtherm, ο οποίος ήταν προηγουμένως διοικητής και ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου Bundeswehr στο Ulm, είχε εκτενή επιχειρησιακή εμπειρία και συμμετείχε σε αποστολές στο εξωτερικό στην Κροατία, το Κόσοβο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Τζιμπουτί. Το 2014, ήταν επίσης μέλος της διυπηρεσιακής ομάδας αντιμετώπισης του Έμπολα που η γερμανική κυβέρνηση είχε δημιουργήσει ειδικά για να συντονίσει τη γερμανική συνεισφορά στη διεθνή απάντηση στην επιδημία Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Εκείνη την εποχή, η Bundeswehr πραγματοποίησε πολυάριθμες πτήσεις μεταφοράς και έστειλε επίσης στρατιώτες εθελοντές στις περιοχές που επλήγησαν από τον Έμπολα.

Για να συμπέσει με τη στρατιωτικοποίηση της υγείας, ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας τον Ιούλιο διέλυσε μια επίλεκτη μονάδα καταδρομέων, γνωστή ως KSK, μετά από επίσημη αναφορά για «ακροδεξιό εξτρεμισμό» στις τάξεις της.
https://freewestmedia.com/2021/12/02/in-germany-covid-management-is-being-militarized/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση