GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ;...» ΣΑΛΟΣ με τη συμμετοχή του Λιγνάδη σε εκπομπή του Σάκη Ρουβά...

Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά. Οι σφοδρές αντιδράσεις στα social media που κρίνουν τόσο τον τραγουδιστή όσο και τον ΣΚΑΪ, ...


Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά. Οι σφοδρές αντιδράσεις στα social media που κρίνουν τόσο τον τραγουδιστή όσο και τον ΣΚΑΪ, ο οποίος πρόβαλε την εκπομπή. 

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter μετά την προβολή της εκπομπής του Σάκη Ρουβά, «Idols», που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου.
Το «Idols» ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ στις 10 Δεκεμβρίου και τη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού τίμησαν προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Γιώργος Λιάνης, ωστόσο, έκπληξη και αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη.
Σημειώνεται, πάντως, ότι στην ιστοσελίδα του καναλιού έχει αναρτηθεί η εκπομπή και κείμενο για αυτή, στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα για τη συμμετοχή Λιγνάδη στην εκπομπή.
Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

Η κατακραυγή στο Twitter
Στόχοι σφοδρής κριτικής έγιναν και το κανάλι αλλά και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Ρουβάς.
Στο Twitter, τα σχόλια που έγιναν και κατακρίνουν το γεγονός, είναι πολλά.
«Είχαν το υλικό από το Φλεβάρη ήξεραν την δομή του το να "κόψουν" το απόσπασμα είναι υπόθεση 5' γνώριζαν ποια εκδοχή έδωσαν για ανέβασμα στο διαδίκτυο να χαρεί & ο Λιγναδης στο resort Tripolis» αναφέρεται σε ένα tweet.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση