GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΣΤ!" Lockdown για τους ανεμβολίαστους ζητάει ο Μανωλόπουλος...

Ταυτόχρονα, ζητά και την επέκταση της υποχρεωτικότητας  Την επιβολή lockdown για τους ανεμβολίαστους αλλά ακόμη και την επέκταση της υποχρε...



Ταυτόχρονα, ζητά και την επέκταση της υποχρεωτικότητας 

Την επιβολή lockdown για τους ανεμβολίαστους αλλά ακόμη και την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε χαμηλότερες ηλικίες προτείνει ο καθηγητής φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Ευάγγελος Μανωλόπουλος.

Εμφανιζόμενος στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής εξέφρασε την ανησυχία του γιατί εξακολουθούμε να φτάνουμε υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων, θανάτων και εισαγωγών στις ΜΕΘ, ενώ ο χειμώνας δεν έχει φτάσει στο κρεσέντο του. «Δεν υπάρχουν πολλά σημάδια ότι θα μειωθούν σημαντικά. Έχουν σταθεροποιηθεί, ίσως έχουν και μια μικρή μείωση, αλλά αυτή η εικόνα συνεχίζεται.

Άρα νομίζω ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και να λέμε ότι τα μέτρα δουλεύουν. Εν μέρει σταμάτησαν τον ρυθμό ανάπτυξης, αλλά θα πρέπει να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε τα κρούσματα», τονίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνει την επιβολή lockdown για τους ανεμβολίαστους επισημαίνοντας ότι «κάθε ανεμβολίαστος που μπαίνει σε κάθε χώρο θα προκαλέσει ζημιά», ενώ μια λύση θα ήταν και η είσοδος τους και να κυκλοφορούν σε όλους τους χώρους μόνο με αρνητικό rapid test.

Το άλλο μέτρο, σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο, που πρέπει να θεσπιστεί είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε χαμηλότερες ηλικίες, ίσως από τα 50 έτη, αλλά και σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, ξεκινώντας από τους εργαζομένους στην εστίαση, στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ανεμβολίαστων


1 σχόλιο

  1. Ας μας εξηγησει το καθε σουργελο,τι σχεση εχουν αυτες οι φασιστικες κραυγες με την διασπορα του ιου.Ετσι με στοιχεια και οχι παπαριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση