GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ! «ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ χρόνια ακόμα θα γίνεται το εμβόλιο» ανακοίνωσε ο Μπουρλά της Pfizer...

Θα ενταθούν και οι υποχρεωτικότητες;  Τον οδικό χάρτη για την παγκόσμια φρενίτιδα με τον κορωνοϊό έδειξε ο Άλμπερτ Μπουρλά. Μιλώντας στο BB...


Θα ενταθούν και οι υποχρεωτικότητες; 

Τον οδικό χάρτη για την παγκόσμια φρενίτιδα με τον κορωνοϊό έδειξε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Μιλώντας στο BBC, ο Θεσσαλονικιός CEO της Pfizer δήλωσε ότι προκειμένου όλοι οι πολίτες να είναι ασφαλείς θα πρέπει για πολλά χρόνια ακόμα να εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού.
«Αν πρέπει να μαντέψω, σύμφωνα με όλα όσα έχω δει ως τώρα, θα έλεγα ότι είναι πιθανό να χρειάζεται ένας ετήσιος εμβολιασμός για να διατηρηθεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας. Για να παραμείνουν προφυλαγμένοι οι πολίτες ίσως χρειάζονται για αρκετά ακόμα χρόνια να κάνουν εμβόλια κατά του κορωνοϊού».

Σχολιάζοντας τα εκατομμύρια πολιτών που αρνούνται να εμβολιαστούν, παρά του εκβιασμούς των κυβερνήσεων, ο Άλμπερτ Μπουρλά διαπίστωσε πως οι περισσότεροι εξ αυτών απλά φοβούνται και πως η απάντηση στον φόβο είναι η ...αγάπη.

Αποκάλυψε παράλληλα πως η Pfizer αναπτύσσει μια νέα εκδοχή του εμβολίου που θα μπορεί να αποθηκευτεί ακόμα και τρεις μήνες μέσα σε ένα απλό ψυγείο, γεγονός που όπως σημείωσε «θα κάνει μεγάλη διαφορά» ιδιαίτερα στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.


1 σχόλιο

  1. Πώς ειχα διαβασει οτι ΟΛΕΣ οι πανδημιες κρατανε κανα δυο χρονια;Μονοι τους ξεβρακωνονται.Ισως τα εμβολια δεν ειναι τοσο ισχυρα για γρηγορο θανατικο και αυτοι ειναι ανυπομονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση