GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ οι εργαζόμενοι! ΑΦΑΝΤΟΣ ο ιδιοκτήτης του Silver Alert...

Αφαντος είναι ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, τη στιγμή που εκρεμεί η καταβολή μισθ...




Αφαντος είναι ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, τη στιγμή που εκρεμεί η καταβολή μισθών έξι μηνών, αλλά και το δώρο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, έξι εργαζόμενοι του γνωστού ιστότοπου τηλεειδοποίησης έχουν να πληρωθούν τουλάχιστον έξι μήνες, και όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Αυγής» -μετά από καταγγελία των εργαζόμενων- ο ιδιοκτήτης είναι εξαφανισμένος από την περασμένη Τετάρτη, καθώς κρύβεται για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Όσον αφορά την καταβολή του δώρου στους υπαλλήλους, έπρεπε να γίνει το αργότερο μέχρι τις 21.12, δηλαδή την περασμένη Τρίτη. Αλλά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γεράσιμος Κουρούκλης εξαφανίστηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν την περασμένη Πέμπτη σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, καθώς η έδρα του Silver Alert είναι στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, ο ιδιοκτήτης επιχείρησε να τους προσεγγίσει μέσω της συζύγου του προκειμένου να συναινέσουν στην καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 28 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί τους και να εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο Silver Alert έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ο εργοδότης και ιδιοκτήτης της "κοινωφελούς οργάνωσης" δεν τους ξαναπλήρωσε μετά την καταβολή του επιδόματος αδείας τον περασμένο Ιούλιο, ενώ εκκρεμούν μια σειρά καταβολές αποδοχών που σχετίζονται με υπερωρίες, αργίες και βραδινή εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση