GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS από τον Χρήστο Μενιδιάτη! «ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα νυχτερινά κέντρα την Πρωτοχρονιά, θα είναι καταστροφή...»

Η εκτόξευση των κρουσμάτων αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης να μιλούν για οικονομική κατ...


Η εκτόξευση των κρουσμάτων αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης να μιλούν για οικονομική καταστροφή, αν εφαρμοστούν τελικά αυστηρότερα μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά.  

Σύμφωνα με τους ίδιους, ενδεχόμενα λουκέτα στα μαγαζιά θα φέρουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Σήμερα  Τετάρτη  στις 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών, η οποία πιθανότατα θα εισηγηθεί τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας να εφαρμοστούν νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου. Τα μέτρα θα αφορούν τους χώρους όπου παρατηρείται υπερμετάδοση, δηλαδή την εστίαση, τη διασκέδαση και τα γήπεδα.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Για άλλη μία χρονιά σχεδόν καταστροφή. Στην καλύτερη περίοδο της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, που τα μαγαζιά περιμένουν να κάνουν τζίρους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, και οι εργαζόμενοι… Δεν μιλάω για τους συναδέλφους μου, μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη το μεροκάματο. Η διασκέδαση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο. Εμείς δυστυχώς έχουμε μηδενίσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση