GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«STOP ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και στα μέτρα Μητσοτάκη!»

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος    STOP ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας που καταργε...

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος  
STOP ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!
Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας που καταργεί το ανθρώπινο σώμα, την ελεύθερη ανθρώπινη οντότητα.
Τα μέτρα Μητσοτάκη είναι αυτά που φαίνονται. Για το... καλό μας!
Τυραννικά, καταπιεστικά, ταξικά, εξοντωτικά, εφιαλτικά.
Αντί για θετικά κίνητρα, αντί για δημιουργικές δράσεις, προσπαθούν να καλύψουν την πλήρη αποτυχία τους παραβιάζοντας τον βαθύτερο πυρήνα προστασίας κάθε συνταγματικού δικαιώματος, το ανθρώπινο σώμα.
Το ναυάγιο της Κυβέρνησης χρησιμεύει ως άλλοθι για σκοτεινούς σκοπούς. Και μην αρχίσει κανείς να δικαιολογεί. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό. Χρησιμοποιούν την πανδημία κάνοντας καραγκιοζιλίκια: Ηλικιακές διακρίσεις, οικονομικές δολοφονίες, και υποχρεωτικές (άρα αποτρόπαιες) ιατρικές παρεμβάσεις.
Οι τελευταίες αποτελούν το πλέον κατάπτυστο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης ιστορίας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία μηδενίζοντας βασικές αρχές και αξίες του δυτικού πολιτισμού.
Αναρωτιέμαι: Το επόμενο βήμα θα είναι απαγόρευση ή επιβολή αμβλώσεων; Υποχρεωτικές στειρώσεις; Γκούλαγκ για ασθενείς με Covid και AIDS; Πρόστιμα για όλες τις ηλικίες; Φυλακίσεις των "διαφορετικών" συμπολιτών μας; Ευγονική;
Προς τα εκεί οδεύουμε. Όποιος δεν το βλέπει, ο εφιάλτης θα τον κυνηγήσει μέχρι τον καναπέ του. Πρέπει να ξυπνήσουμε άμεσα.
Για το μέλλον της ελευθερίας η ευθύνη είναι πλέον ατομική.
Ενωμένοι όλοι, τελειώστε τους!

1 σχόλιο

  1. ΟΚ Αποστολόπουλε, αλλά εσύ είσαι με το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε ΝΑΙ στα μέτρα. Τι θα κάνεις με το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση