GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! Πρόστιμο1.000 ευρώ σε ανεμβολίαστους χωρίς τεστ στα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα θα ισχύουν στην Ευρώπη, με ξεκίνημα από την πολύπαθη Ιταλία η οποία εφαρμόζει ήδη τα πιο σκληρά μέτρα κατά των ανεμ...



Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα θα ισχύουν στην Ευρώπη, με ξεκίνημα από την πολύπαθη Ιταλία η οποία εφαρμόζει ήδη τα πιο σκληρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων στην Ευρώπη. 

Στην γειτονική χώρα, όποιος μπαίνει σε μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή Green Pass, θα τους επιβάλλεται πρόστιμο από 600 μέχρι 1.000 ευρώ. Οι έλεγχοι δεν θα πραγματοπoιούνται μόνον από τους μόνιμους ελεγκτές, αλλά και από αστυνομικούς αλλά και στελέχη της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά το «Green Pass», μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον από τους εμβολιασμένους πολίτες και από όσους έχουν μολυνθεί με τον ιό και έχουν θεραπευθεί, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ντράγκι, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε, ζήτησε, επίσης, την αποδοτική συνεργασία όλων των εμπορικών ενώσεων της χώρας, ώστε η εφαρμογή του μέτρου που δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού να είναι αυστηρή και χωρίς κανενός είδους εξαίρεση.

1 σχόλιο

  1. Νταγκι μαλακες,Ντραγκι.Τον θυμοσαστε αυτον τον υπανθρωπο απο παλια,η ξεχασατε οπωςτη φαμιλια Μητσοτακη και μας πασαρατε τον αχρηστο;Καλα ρε σκατογεροντια,ξεχασατε τον αποστατη και δωσιλογο;Μονο τον Παλαιολογο θυμαστε απο ιστορια;Α!τωρα που το θυμηθηκα.Αυτοι που εγραψαν το βιβλιο ιστοριας της Ε'Δημοτικου,πολυ αμορφωτοι.Παιζει να επεσε το πεντοχιλιαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση