GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ! «13ΧΡΟΝΟΣ έχασε το 90% της όρασής του μετά το εμβόλιο...»

Δικηγόρος επιτίθεται κατά του Γαλλικού Δημοσίου καθώς εκπροσωπεί 13χρονο που έχασε το 90% όρασης του μετά την α΄δόση Pfizer!! Και καθώς η σύ...


Δικηγόρος επιτίθεται κατά του Γαλλικού Δημοσίου καθώς εκπροσωπεί 13χρονο που έχασε το 90% όρασης του μετά την α΄δόση Pfizer!! Και καθώς η σύμβαση της εταιρίας με το κράτος της παρέχει το ακαταδίωκτο. Αυτά στο γαλλικό κρατικό κανάλι France 3.  

Κρατικό σκάνδαλο; Η Pfizer δεν ευθύνεται σε περίπτωση δυσμενών επιπτώσεων/παρενεργειών του εμβολίου, σύμφωνα με ρήτρα της σύμβασης που υπογράφηκε με το Γαλλικό Δημόσιο. Ο δικηγόρος Me Lanzarone, επιτίθεται στην εταιρεία για λογαριασμό του πελάτη του, ενός 13χρονου παιδιού που έχασε το 90% της όρασής του μετά την πρώτη δόση.

Αποποίηση ευθυνών σημαίνει ανευθυνότητα!

To θαύμα της Pfizer… έκανε όχι τον τυφλό να δει αλλά τον υγιή να χάσει το φως του..και μάλιστα παιδί. Aυτό το πειραματικό εμβόλιο κατέστησαν υποχρεωτικό.

Ολική τύφλωση 13χρονου μαθητή μετά τον εμβολιασμό του!! Κοιμήθηκε υγιής και ξύπνησε τυφλός!! ΒΙΝΤΕΟ
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση