GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! ΜΕ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ στη ΜΕΘ 15χρονος στην Κρήτη...

Ως μια επιπλοκή του κορωνοιού, και μάλιστα της ήπιας Όμικρον, τόλμησαν να παρουσιάσουν την μυοκαρδίτιδα του 15χρονου εμβολιασμένου παιδιού π...


Ως μια επιπλοκή του κορωνοιού, και μάλιστα της ήπιας Όμικρον, τόλμησαν να παρουσιάσουν την μυοκαρδίτιδα του 15χρονου εμβολιασμένου παιδιού που νοσηλεύεται στην εντατική, ευτυχώς όχι διασωληνωμένος. 

«Είναι 15μιση χρόνων, έχει ταυτοποιηθεί ότι έχει Covid Όμικρον », είπε, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γεώργιος Χαλκιαδάκης, διοικητής ΠΑΓΝΗ.

«Για λόγους περισσότερο στενής παρακολούθησης οδηγήθηκε στη ΜΕΘ Παίδων. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αύριο μάλλον θα επιστρέψει στην απλή κλινική Covid για την αποθεραπεία. Είναι από τα σπάνια περιστατικά που συμβαίνουν. Αν δεν είχε εμβολιαστεί, η κατάστασή του θα ήταν πολύ χειρότερη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο διοικητής ΠΑΓΝΗ θα πρεπε να γνωρίζει (αν δε γνωρίζει) πως η μυοκαρδίτιδα είναι μια επιπλοκή του εμβολίου που συμβαίνει κυρίως στις νεαρές ηλικίες, κι όχι επιπλοκή του κορωνοιού όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει πως «Αν δεν είχε εμβολιαστεί, η κατάστασή του θα ήταν πολύ χειρότερη…»

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ εφόσον δείχνει να μη γνωρίζει πως οι μυοκαρδίτιδες είναι παρενέργειες του εμβολίου κι όχι του Covid19, μπορεί να ενημερωθεί απο τους συναδέλφους του στην Ιαπωνία, οι οποίοι ενημερώνουν ΠΑΝΤΑ το κόσμο για την συγκεκριμένη παρενέργεια εμβολίου:
Η Ιαπωνία ενημερώνει για μυοκαρδίτιδα πριν κάνεις το «εμβόλιο» και απαιτεί ενημερωμένη συγκατάθεση!

Κι αν η Ιαπωνία του πέφτει μακριά ας κοιτάξει την έρευνα των Ελλήνων γιατρών:
Μελέτη Ελλήνων επιστημόνων για τις μυοκαρδίτιδες των νέων από εμβόλια mRNA

Αυτό θα ταν καλύτερα να το κοιτάξει ο ίδιος ο 15χρονος αφού αναρρώσει απο την περιπέτεια
16χρονη έλαβε αποζημίωση 225.000 δολαρίων μετά από καρδιακή προσβολή από το εμβόλιο της Pfizer

Καλό θα ναι επίσης να δούν και τη έρευνα της Γερμανίας που δίνει ουσιαστικά μηδενικούς θανάτους στα παιδιά απο Covid: Νέα μελέτη απο Γερμανία δείχνει μηδενικούς θανάτους από Covid σε υγιή παιδιά εως 18 ετών!


1 σχόλιο

  1. Χαλκιαδακης,κομματοσκυλο της ΝΔ,εμπλεκομενος σε δυο δικες ως κατηγορουμενος,αθωωθηκε στο Εφετειο με περιεργο τροπο.Φυσικα η συμμορια τον εβαλε διοικητη,για να λεει μαλακιες για να πουληθουν;εμβολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση