GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! 19.584 κρούσματα, 78 θάνατοι, 583 διασωληνωμένοι...

Σε 19.584 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημό...



Σε 19.584 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Από αυτά, τα 60 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.909.880 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες.



Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 433 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.594 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επιπλέον, σήμερα, Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, ανακοινώθηκαν 78 θάνατοι, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 23.275 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.


Η κατάσταση στις ΜΕΘ
Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 583 ασθενείς. (60.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη.

To 83.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 464 (79.59%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 119 (20.41%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.033 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 427 (ημερήσια μεταβολή -9.53%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 433 ασθενείς.


Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Ο «χάρτης» των κρουσμάτων

Ακολουθεί η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων:



2 σχόλια

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονομάζομαι Έβανς Μακρής από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί πήρα δάνειο 50.000 ευρώ από την εταιρεία easy londing. Αν ενδιαφέρεστε για δάνεια στείλτε τους σήμερα στο {Dellastaylors@yahoo.com} ή στο WhatsApp στον αντιπρόσωπό τους +447784293864

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση