GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! 23χρονος δρομέας έπαθε ΑΝΑΚΟΠΗ στη μέση του αγώνα...

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τους θανόντες αθλητές.   Ο Σουηδός δρομέας Έρικ Κάρλσον πέθανε σε ηλικία 23 ετών. Η καρδιά του σταμάτησε στη μέση...


Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τους θανόντες αθλητές.  

Ο Σουηδός δρομέας Έρικ Κάρλσον πέθανε σε ηλικία 23 ετών. Η καρδιά του σταμάτησε στη μέση του αγώνα και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος είχε μια ασθένεια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη μέση ενός αγώνα τρεξίματος. Έτρεξε τον παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο αγώνα 10 χιλιομέτρων στο Κάλμαρ και μόλις ένα χιλιόμετρο πριν από το τέλος, η καρδιά του σταμάτησε απότομα.

Ο αγώνας σταμάτησε όταν ο Κάρλσον έπεσε στη σκηνή. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο και ο νεαρός άνδρας τέθηκε σε ανάνηψη. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία, αλλά αυτό δεν βοήθησε.

Διαπιστώθηκε ο θάνατος του την Τρίτη. Ο σύλλογος του δρομέα, η Χόγκμπι τίμησε τον αθλητή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν δρομέας σε εθνικό επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση