GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ!» ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο επιχειρηματίας Δ. Φιντιρίκος για το βιασμό της 24χρονης...

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θε...


Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μέσω αναρτήσεων στα social media, παίρνει θέση και διαψεύδει την κάθε του εμπλοκή.

Στο πλευρό του η πρωταθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα, η οποία με ανάρτησή της απευθύνεται σε όσους κατηγορούν τον σύντροφό της ζητώντας να τσεκάρουν πριν αναρτήσουν υβριστικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη».

«Η στάση ζωής και οι αρχές μου δε θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη», επισημαίνει ακόμη.

«Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες», προσθέτει ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή», καταλήγει ο επιχειρηματίας.

Κατερίνα Δαλάκα: Πριν καταδικάσετε ζωές, να ελέγχετε την αλήθεια
Στο πλευρό του τάχθηκε η γνωστή αθλήτρια και σύντροφός του Κατερίνα Δαλάκα η οποία έκανε repost στο Instagram την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου.

«Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει ένα καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσκουν και πριν σας καταδικάσουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση