GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! «ΝΑΙ, είχαν ρίξει ουσίες για να ναρκώσουν την 24χρονη στην Θεσσαλονίκη...»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία και...


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, έχουν υποστεί τον πρώτο κύκλο επεξεργασίας και τα αποτελέσματα ήδη έχουν σταλεί από τα εργαστήρια στην Αστυνομική Διοίκηση. 

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα το δείγμα αίματος που έδωσε η 24χρονη έδειξε πως είχε κάνει χρήση αλκοόλ ενώ ανιχνεύθηκε ουσία φαρμάκου η οποία επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Ο συνδυασμός δηλαδή είναι δυνατόν να οδήγησε σε νάρκωση του θύματος.

Τα παραπάνω στοιχεία (σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας») επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο της κατάθεσης της 24χρονης κοπέλας η οποία επισήμανε στην αστυνομία από την πρώτη στιγμή πως «κάτι της έβαλαν στο ποτήρι της».Έτσι εξηγείται η έντονη ζαλάδα την οποία αισθάνθηκε και το πολύ έντονο αίσθημα υπνηλίας που την κατέλαβε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση