GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΚΟΠΕΛΑ από την Θεσσαλονίκη καταθέτει για το βιασμό της 24χρονης...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.   Μετά την καταγγελία της κοπέλ...


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.  

Μετά την καταγγελία της κοπέλας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σιγά σιγά ανοίγουν τα «στόματα».

«Σου έχω μία πρόταση, μαζί με φίλους διοργανώνουμε πάρτι σε βίλα. Χορός, ποτά, μουσική. Τηρείται εχεμύθεια». Αυτό ανέφερε το μήνυμα που δέχθηκε μία κοπέλα στο Instagram για ένα από αυτά τα πάρτι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Η κοπέλα λέει ότι δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ότι τέτοια μηνύματα δέχονται πολλές κοπέλες, την ώρα που οι εξελίξεις με την 24χρονη είναι ραγδαίες μετά και τις πληροφορίες για τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης…

Το… ιδιωτικό συμφωνητικό

Την πιθανότητα ύπαρξης κυκλώματος εντείνει και μια νέα ανάρτηση, από τον άνθρωπο που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης, με νέα ανάρτησή του αναφέρει πως «κάποιες από τις κοπέλες έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας η αλλιώς συμφωνία μη αποκάλυψης (NDA)για να μην πουν τίποτα από τα όσα συμβαίνουν στο πάρτι». Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, «ο δικηγόρος της κοπέλας με διαβεβαίωσε ότι μπορούν να σπάσουν αυτά τα συμβόλαια και η κοπέλα κάνει έκκληση σε θύματα να μιλήσουν μαζί της και να γίνει ομαδική καταγγελία για να έχει μεγαλύτερη ισχύ!»

«Ήδη μια από τις κοπέλες που με βοήθησε τόσο καιρό να βρω πληροφορίες αποφάσισε να στηρίξει την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα καταθέσει όσα ξέρει στις αρμόδιες αρχές» καταλήγει ο Ηλίας Γκιώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση