GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ως ύποπτοι οι εμπλεκόμενοι στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα του ξενοδοχείου «T...



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα του ξενοδοχείου «The Met» της Θεσσαλονίκης.

Μετά την περιγραφή των γεγονότων από το θύμα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την ευρεία αναπαραγωγή των λεγομένων της κοπέλας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και το Διαδίκτυο, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου και τους 4 άνδρες που ανακρίθηκαν αμέσως μετά το συμβάν και αφέθηκαν ελεύθεροι από τους δικαστικούς λειτουργούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας, καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί (δηλαδή ως ύποπτοι) οι Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής.

Νομικοί κύκλοι εξηγούν πως η νέα ανακοίνωση της Εισαγγελίας σημαίνει ότι προφανώς προέκυψαν στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να στοιχειοθετούν εντελώς νέα κατηγορία. Ακόμη και αυτήν του ομαδικού βιασμού. Αν υιοθετηθεί μια τέτοια κατηγορία, τότε οι 4 εμπλεκόμενοι οι οποίοι θα καταθέσουν ως ύποπτοι ενδεχομένως να προφυλακιστούν.

Επισημαίνεται πως αμέσως μετά την κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και την υποβολή μηνύσεως προσήχθησαν και ανακρίθηκαν 5 άνδρες: οι αδελφοί Λεβέντη, ο εφοπλιστής Περογιαννάκης, ο Βασίλης Τραφαλής και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους που φάνταζαν αστείοι μπροστά στα όσα κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα. Ωστόσο, η δίωξη που ασκήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρενέβη και ζήτησε να επιστατήσει των ερευνών για το ζήτημα ανώτερος εφέτης δικαστικός λειτουργός.

Οι εξελίξεις δικαίωσαν τη Γεωργία Μπίκα. Οι δικαστικές αρχές μετά από λίγα εικοσιτετράωρα άλλαξαν προσανατολισμό και κάλεσαν τους 4 πρωταγωνιστές αυτής της άθλιας υπόθεση βιασμού, εκ των οποίων οι τρεις επώνυμοι και ισχυροί γόνοι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση