GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!» ΒΡΕΘΗΚΕ (ξαφνικά) νεκρός και 3ος ερευνητής μετά την ανακάλυψη «νανοσωματιδίων»...

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Domenico Biscardi μετά την ανακάλυψη «νανοσωματιδίων» στην ένεση κορωνοϊού- Ο 3ος ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ  Ο Ιταλ...


ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Domenico Biscardi μετά την ανακάλυψη «νανοσωματιδίων» στην ένεση κορωνοϊού- Ο 3ος ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ 

Ο Ιταλός ερευνητής Domenico Biscardi, ο οποίος ήταν γνωστός για την κριτική του στην πολιτική του κορωνοϊού, πέθανε ξαφνικά. Λέγεται ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του το πρωί της 12ης Ιανουαρίου, όπως ανέφερε η εφημερίδα Il Giornale d'Italia.

Ο Μπισκάρντι λέγεται ότι επισκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες η Ιταλική Διοίκηση Καραμπινιέρων για την Προστασία της Υγείας (NAS) λόγω της έρευνας που έκανε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Ο ερευνητής από την Καμπανία ήταν πολύ επικριτικός για τα εμβόλια, τόσο τα εμβόλια mRNA όσο και το πιο παραδοσιακό εμβόλιο Novavax. Σύμφωνα με τον Biscardi, είναι επιβλαβή για την υγεία γιατί «περιέχουν υδράργυρο και άλατα αλουμινίου».

Αδιαμφισβήτητη απόδειξη
Πολλοί άνθρωποι που παρακολούθησαν την έρευνά του για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού τους τελευταίους μήνες τον αποκαλούν λαϊκό ήρωα. Πρόσφατα, ο Ιταλός ερευνητής εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο οποίο καλύπτει μελέτες για ορισμένα από τα ανοσοενισχυτικά του εμβολίου, τα οποία, όπως λέει, είναι παράνομα και ακατάλληλα για ανθρώπινη χρήση.

Κάποιοι γράφουν ότι ο Μπισκάρντι σκοτώθηκε επειδή επρόκειτο να δημοσιοποιήσει ορισμένες πληροφορίες, αναφέρει η εφημερίδα. Πριν από λίγες μέρες, έκανε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο λέει ότι έχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι υπάρχουν μικροσκοπικές νανο-συσκευές στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Andreas Noack πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες αφού έκανε ένα βίντεο για το γραφένιο στο εμβόλιο της κορώνας. Το 2020, η εξέχων κριτικός εμβολιασμού Brandy Vaughan, η οποία εργαζόταν για τον φαρμακευτικό κολοσσό Merck, πέθανε και αυτή. «Αν βρεθώ ποτέ νεκρή, τότε υπήρχε κακόβουλη πρόθεση», έγραψε.



KORAKAS NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση