GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ! Με μυοκαρδίτιδα (τριπλά εμβολιασμένη) 31χρονη Ολυμπιονίκης...

Η Ελβετίδα κάτοχος του ρεκόρ Μαραθωνίου και Ολυμπιονίκης Fabienne Schlumpf διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα. Είχε εμβολιαστεί με το αναμνηστικό ...



Η Ελβετίδα κάτοχος του ρεκόρ Μαραθωνίου και Ολυμπιονίκης Fabienne Schlumpf διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα. Είχε εμβολιαστεί με το αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 .

Δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί για το άμεσο μέλλον.

Η δρομέας δημοσιοποίησε την Πέμπτη την είδηση, γράφοντας στο Instagram: «Δυστυχώς η μυοκαρδίτιδα με κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι εύκολη στιγμή για μένα αλλά δεν τα παρατάω. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα, κυνηγώντας τα όνειρά μου… και τους ανταγωνιστές μου».

Η 31χρονη είπε ότι ένιωθε « κουρασμένη » στην καθημερινή της ζωή και αφού ο καρδιακός της ρυθμός εκτινάχθηκε στα ύψη κατά την διάρκεια ενός εύκολου τρεξίματος αντοχής τον περασμένο μήνα, πήγε σε γιατρό που της διέγνωσε μυοκαρδίτιδα.

Η έμπειρη δρομέας είχε προγραμματίσει να πάει σε ένα προπονητικό καμπ στην Πορτογαλία στις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά αυτό ακυρώθηκε μετά την διάγνωσή της.

«Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό πρέπει να βάλω την καριέρα μου σε αναμονή», είπε.

Η Schlumpf επιβεβαίωσε σε ελβετική εφημερίδα ότι έχει κάνει τριπλό εμβόλιο και ότι δεν είχε COVID.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση