GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! Πέθανε (ξαφνικά) 33χρονος εμβολιασμένος διασώστης...

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά χθες  το πρωί σε ηλικία 33 ετών ο Μιχάλης Σιαμάτρας, γνωστός νοσηλευτής, εθελοντής, μέλος της Διασωστικ...


Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά χθες  το πρωί σε ηλικία 33 ετών ο Μιχάλης Σιαμάτρας, γνωστός νοσηλευτής, εθελοντής, μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας και αθλητής.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε από τους οικείους του νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του 33χρονου νοσηλευτή, εθελοντή, αθλητή και ενεργού πολίτη της πόλης της Κατερίνης, του Μιχάλη Σιαμάτρα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Πιερία.

Ο Μιχάλης Σιαμάτρας ήταν ενεργός δρομεάς και μάλιστα ταμίας στον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “Ζευς”. Ο σύλλογος του με ανάρτηση στα social media δημοσιοποίησε το θλιβερό γεγονός:

Η ανακοίνωση του Ζευς Πιερίας:
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάναταο του καλού φίλου, συναθλητή και εν ενεργεία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλη Σιαμάτρα του Δημητρίου ο οποίος κατείχε θέση ταμία. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως τις επόμενες ώρες για να αποφασίσει τις κινήσεις για να τιμηθεί η μνήμη του. Για την ώρα δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στην οικογένεια.
Από το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση