GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναμένοντας τον σ. Κουτσούμπα να κάνει την 4η Δόση, "ενισχυτική της 3ης αναμνηστικής"... όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η κοινωνία έχει στρατιωτικοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του πολέμου...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η κοινωνία έχει στρατιωτικοποιηθεί
χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του πολέμου... 
κι εφευρίσκοντας τον μη εμβολιαζόμενο ως "εχθρό".
Αλλά στον πόλεμο το πρώτο θύμα είναι πάντα η ΑΛΗΘΕΙΑ,
όπως αποδεικνύεται από τη λογοκρισία
και την παραπληροφόρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη:
"μην υπερασπίζεσαι την έρευνά σου ή τα επιχειρήματα της λογικής,
γιατί είμαστε σε πόλεμο" ακούγεται στις τηλεοπτικές εκπομπές (talk show).
Κι έτσι επιτρέπεται μόνον ό,τι υπηρετεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά
»
Carlo Lottieri
, Φιλόσοφος
Σήμερα διδάσκει Φιλοσοφία του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Βερόνα,
Φιλοσοφία Κοινωνικών Επιστημών στο Λουγκάνο (Ελβετία),
και τα Ινστιτούτα Οικονομίας Institute for Economic Studies
και Ludwig von Mises Institute
 
 
"Μιάσματα" που υποχρεώνονται να υποστούν την έγχυση ενός "πειραματικού γενετικού σκευάσματος", που δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αναλαμβάνει με την υπογραφή του ο πολίτης τις ευθύνες για οποιαδήποτε συνέπεια κι όχι οι "επιστήμονες" με ασυλία κι ακαταδίωκτο.
Όσοι αρνούνται το "μη υποχρεωτικό σκεύασμα" πληρώνουν χαράτσι και τα 100 ευρώ το μήνα είναι η αρχή.
Πρωτοφανές απαρτχάιντ στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας -με εξαίρεση την περίοδο του ναζισμού που όλοι θεωρούσαν πως τελείωσε μετά τη Νίκη του Κόκκινου Στρατού.
Οι πολιτικοί-ιατρικοί επισκέπτες των πολυεθνικών επικαλούνται, για την εφαρμογή της διάκρισης ενός χυδαίου κι απάνθρωπου καθεστώτος απαρτχάιντ, τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο.
Όμως, ποιος πραγματικά είναι ο στόχος του νεοναζιστικού καθεστώτος;
"Οι άνω των 6ο χρόνων είναι επικίνδυνοι με όλη τη σημασία της λέξης, διότι διαθέτουν ΜΝΗΜΗ και θυμούνται πως ζούσαν οι Ελεύθεροι Άνθρωποι"!
Όταν ένα κράτος προχωρά τόσο μακριά, στερώντας ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού από τα δικαιώματά του με βίαια μέτρα όπως αυτό, δυστυχώς δεν μένουν πολλά από την πολύκροτη "δημοκρατία" που πιπιλίζουν σαν καραμέλα οι πολιτικοί υπάλληλοι των πολυεθνικών.
Το καθεστώς της νέας κανονικότητας απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους.
 
«Η πράξη της ανυπακοής, ως πράξη ελευθερίας,
είναι η αρχή της λογικής
»
Έριχ Φρομ
Η αντίσταση είναι θάρρος, η ανεκτικότητα είναι παράδοση κι υποταγή!
Έχουμε πόλεμο!
Οπότε ξεκινήστε κι εσείς να σκέφτεστε όπως επιβάλλει η ίδια η πραγματικότητα: με πολεμικούς όρους
 

Στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες και κόμματα που δεν ασκούν επάγγελμα "ιατρικοί επισκέπτες" πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών Big Pharma, ακόμη και το αυτοαποκαλούμενο "κόμμα της εργατικής τάξης" με μπροστάρη στο ενιαίο "εθνικό" Μέτωπο "Κόμμα πολλές, αμέτρητες Δόσεις" τον ηγέτη του. Ούτε ένας μικρός προβληματισμός για την Ιπποκράτεια Ιατρική, το φίμωμα κάθε επιστημονικής άποψης διαφεύγει από τους κανόνες του υπερεθνικού κεφαλαίου. Οι δε άσφαιρες κραυγές για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας (ΕΣΥ), όλοι γνωρίζουν πως αυτό δεν είναι επιτρεπτό σε καμία από τις 27 χώρες της Ε.Ε. -όχι μόνον στην Ελλάδα- καθόσον εναντιώνεται στην "ελεύθερη αγορά". Δηλαδή, οι 27 χώρες χωρίς νομισματική κυριαρχία, "δανείζονται" το ευρώ για τις ανάγκες τους, αλλά τις προϋποθέσεις και κανόνες που θα τοποθετηθούν τα δανεικά θέτει το 4ο Ράιχ, το ανθρωπόμορφο τέρας με την ονομασία Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό το φαινόμενο συστράτευσης με το κεφάλαιο έχει πλήξει μόνον το ΚΚΕ στην Ευρώπη (τα άλλα κόμματα με αριστερό ή δεξιό πρόθεμα δεν αποτελούν θέμα προς αναζήτηση), όμως τα αδελφά του ΚΚΕ κόμματα κάνουν -ευτυχώς- διαφορετικές διαπιστώσεις και δράσεις:

«Η Ιταλία βιώνει ένα γιγαντιαίο πείραμα κοινωνικού ελέγχου.
Η συμπεριφορά ενός λαού παρατηρείται και μελετάται
ως "παράδειγμα" που πρέπει να εφαρμοστεί κι αλλού»
Marco Rizzo
, 19 Γενάρη 2022
* Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας συνοδεύει τη δήλωσή του με μια φωτογραφία-γράφημα που χρησιμοποιήσαμε στο σχολιασμό (15 Γενάρη 2022): ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ σε μαφιόζους, παιδόφιλους, κλέφτες, ναρκέμπορους, αλλά όχι σε ανεμβολίαστους!



Ο Marco Rizzo, ηγέτης του ΚΚ της Ιταλίας, του αδελφού κόμματος του ΚΚΕ, χρησιμοποιεί το βίντεο-απόσπασμα του Καθηγητή Alberto Contri, όπου μεταξύ άλλων "Δεν εμπιστεύομαι αυτά τα πειραματικά εμβόλια... Επιστήμονες πιστοποίησαν πως αυτός ο ιός από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκε στη Γουχάν... αποτελεί ζήτημα βιολογικού πολέμου, που δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει... παρακεταμόλη τεπόν) και μείνε σπίτι αποδείχθηκε επιστημονικά πως ήταν έγκλημα και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί..." και επισημαίνει ο κομμουνιστής ηγέτης, σύντροφος του Κουτσούμπα:

«Η αλήθεια που καταγγέλλουμε εδώ και καιρό αρχίζει να βρίσκει χώρο.
Μιλάει ο Alberto Contri,  διευθυντικό στέλεχος της Rai
(
κρατικής τηλεόρασης), καθώς και καθηγητής Πανεπιστημίου στην έδρα "Κοινωνικής Επικοινωνίας.»
Marco Rizzo, 20 Γενάρη 2022

Το βίντεο με την πλήρη παρέμβαση του Καθηγητή Alberto Contri, τον οποίο επικαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας: ΕΔΩ

«Η αριστερά δεν είναι πλέον αριστερά.
Το "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (green Pass) δεν είναι εργαλείο δημόσιας υγείας,
απλώς επιβάλλει διακρίσεις
»
Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος

Marco Rizzo,
Γενικός Γραμματέας του αδελφού του ΚΚΕ Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία, 9 Γενάρη 2022
«Το Rωσικό υπουργείο Υγείας ενέκρινε οριστικά τη θεραπεία του υπεράνοσου αίματος του Δρ. De Donno, κρίνοντας ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Στην Ιταλία, από την άλλη, αυτός ο ηρωικός γιατρός αυτοκτόνησε ακριβώς επειδή η ανακάλυψή του δεν αναγνωρίστηκε και πράγματι υποτιμήθηκε, επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση ήθελε να ακολουθήσει τον μονόδρομο που επιθυμούσαν οι μεγάλοι φαρμακευτικοί όμιλοι με κάθε κόστος.»
 

«Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται
να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;
»
Marco Rizzo

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας (* Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;)

 
«Όπου κι αν κατευθύνουν το πλήθος, τρέξτε από την άλλη κατεύθυνση.
Αυτοί κάνουν πάντα λάθος.»
Τσαρλς Μπουκόβσκι
 
Αναμένοντας την 4η Δόση του κ. Κουτσούμπα, ενισχυτική της 3ης σύμφωνα με τους "ειδικούς επιστήμονες", συνεχίζει το ΚΚΕ την εμπιστοσύνη του στον "επιστημονισμό"... χωρίς ίχνος ντροπής! Ίσως, πάντα για το καλό του λαού... γιατί τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους πολίτες άνω των 60 ετών να ενισχύσουν το δημόσιο σύστημα υγείας που τόσο επικαλείται ο Κουτσούμπας... και για να κινείται με ασφάλεια ο προλετάριος, ο εργαζόμενος (δημοκρατικό υγειονομικό πιστοποιητικό κυκλοφορίας κι εργασίας), για το "καλό του λαού"...
Όλα τα χαρακτηριστικά ενός αντικομουνιστικού κι υποταγμένου αστικού κόμματος...

«ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»

Εύστοχη η Ιωάννα Υψηλάντη: «Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...» Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

Κύριε Κουτσούμπα, ηγέτη του κόμματος που από τη φύση του έπρεπε να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού -αδιαφορώντας για το υπόλοιπο αστικό σύστημα των σάπιων πολιτικών κομμάτων-, το ΚΚΕ που όφειλε να υπηρετεί την Επιστήμη, την Ιπποκράτεια Ιατρική κι όχι τον καθεστωτικό "επιστημονισμό" [βλεπε: «Εγώ πιστεύω στην επιστήμη»... Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς], είναι αργά για "δάκρυα" και μια μέρα θα μάθουμε την αλήθεια για αυτή τη στάση-σχέση με τις πολυεθνικές Big Pharma., την ταύτιση με τις πολιτικές του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Όπως λέει κι ο σύντροφος του Κουτσούμπα, ο Marco Rizzo: «Η αριστερά δεν είναι πλέον αριστερά»

* Για το "κόμμα" του "Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες", την ανταρσυα που πέρασε στη νέα κουτοπόνηρη στάση "Μαζικοί εμβολιασμοί, αλλά όχι υποχρεωτικοί"... δεν ασχολούμαστε καθόλου! Είναι μέρος της γνωστής πλέον ιμπεριαλιστική αριστεράς: Χατζηστεφάνου... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΡΩΘΕΙ Η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
(...) Ο κύριος εχθρός παραμένει ο παγκοσμιοποιημένος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός, η αμερικανική αυτοκρατορία κ.λπ., αλλά αυτός ο κύριος εχθρός δεν μπορεί ποτέ να αντιμετωπιστεί με μια πολύ μεγάλη προοπτική επιτυχίας, εάν ο κύριος τακτικός αντίπαλος, δηλαδή το προοδευτικό προφίλ της υποβαθμισμένης αριστερής κουλτούρας, δεν έχει πρώτα απομονωθει, αντιμετωπιστεί και ηττηθούν οι εκφυλισμένοι»

Costanzo Preve (1913 - 2013), μεγάλος Έλληνας (ελληνίδα μητέρα) σύγχρονος μαρξιστής φιλόσοφος
Σχετικά με τον Costanzo Preve και βιβλία του που εκδόθηκαν στην Ελλάδα: ΕΔΩ

Το περίσσευμα της μνήμης μπορεί να συνθλίψει το εξαθλιωμένο παρόν και τους εξαθλιωμένους πολιτικούς που πουλάνε ιδέες, ιδεολογίες, οράματα, όνειρα, για μια καρέκλα! Την "υγειονομική δικτατορία" του συνόλου του πολιτικού συστήματος, στην υπηρεσία των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.
Έτσι, όταν μας ρωτήσουν γιατί επιμένουμε, αντιστεκόμαστε, γιατί θέλουμε να θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον, το "ρεαλισμό" και τις "μεταρρυθμίσεις", τα ναζιστικά "υγειονομικά πιστοποιητικά εμβολιασμού" που επανήλθαν παρά την ήττα του ναζισμού… θα τους απαντήσουμε:
Εμείς θυμούμαστε! Κι έτσι θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.

«Η ιστορία διδάσκει, αλλά δεν έχει μαθητές»
Antonio Gramsci

* Για να θυμηθούμε πως σαν σήμερα (22 Γενάρη 1891)  γεννήθηκε ο μεγάλος κομμουνιστής διανοητής: Σ' ευχαριστούμε Antonio, για ό,τι έκανες, είπες, έγραψες

Αυτό το κατάστημα είναι για όσους ανήκουν στην Αρία φυλή...

Σ΄αυτό το κατάστημα δεν επιτρέπεται η είσοδος σε Ιουδαίους...


Αποικία Ελλάδα 2022... καμία σχέση με διακρίσεις... για το "καλό του λαού" λένε οι "ειδικοί επιστήμονες" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, οι "επιστήμονες" συνταγματολόγοι, πολιτικοί, κόμματα, ιεραρχία εκκλησίας, "δημοσιογράφοι" και σια...

Το Επιστημονικό Μανιφέστο της Ράτσας 1938

Ήταν 14 Ιούλη 1938, όταν οι μεγαλύτεροι "ειδικοί επιστήμονες" της Ιταλίας δημοσιοποίησαν το Μανιφέστο τους, την εισήγησή τους στο καθεστώς, στην εφημερίδα “Il Giornale d'Italia”, πρωτοσέλιδο με τίτλο "Ο φασισμός και τα προβλήματα της ράτσας" (Il fascismo e i problemi della razza).

Το Σεπτέμβρη του 1938, το φασιστικό καθεστώς Μουσολίνι έκανε νόμο τις εισηγήσεις των "ειδικών επιστημόνων"!

Το "Μανιφέστο των Επιστημόνων" έγινε η ιδεολογική πλατφόρμα της ρατσιστικής φασιστικής Ιταλίας, ήταν έργο της ψευδό-επιστήμης. Να θυμίσουμε πως το υπέγραφαν οι μεγαλύτεροι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι "ειδικοί επιστήμονες" και μεταξύ αυτών:

Lino Businco, Καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης

Nicola Pende, Καθηγητής Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ειδικής Ιατρικής Παθολογίας

Lidio Cipriani, Καθηγητής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας

Arturo Donaggio, Καθηγητής Νευροψυχιατρίας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια

Leone Franzi, Καθηγητής Παιδιατρίας στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο

Guido Landra, Καθηγητής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης

Sabato Visco, Καθηγητής Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών

Marcello Ricci, Καθηγητής Ζωολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης

Franco Savorgnan, Καθηγητής Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, Πρόεδρος της Εθνικ΄λης Στατιστικής Υπηρεσίας

Edoardo Zavattari, Καθηγητής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ζωολογίας του Πανεπιστημίου της Ρώμης


Στην Ελλάδα του 2022 κανένα πρόβλημα και καμία συσχέτιση με διακρίσεις απαρτχάιντ... νίκησε η "επιστήμη"!
Ένας άξιος δημοκράτης Υπουργός Υγείας θωρακισμένος από το σύνολο του κομματικού συστήματος και με το ΚΚΕ, που σέβεται την "επιστήμη" των δεξιών Βασιλακόπουλων και σια, αλλά και των "αριστερών" Γεροτζιαδάδων και σια...
Στο πλευρό τους κι οι συνταγματολόγοι...
Καμία σχέση με το φασισμό, το ναζισμό... Τώρα οι διακρίσεις, ο ρατσισμός, το απαρτχάιντ είναι για το καλό του λαού!Απέδειξαν πως είναι κόμματα, μαγαζιά ιατρικών επισκεπτών πολυεθνικών Big Pharma.

Έχουμε πόλεμο! Σήμερα θέλουν να εκτοπίσουν τους πάνω από τα 60, γιατί αυτοί θυμούνται, γνωρίζουν!

Θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο, με όποιο κόστος! Κι αν δεν τον κερδίσουμε εμείς, θα 'ρθει η γενιά που θα τους απαγχονίσει δημόσια χωρίς έλεος και θα εκδικηθεί το αίμα αθώων! Θα είναι τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας... όσοι διαφύγουν το φονικό μπόλιασμα... Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση