GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ! Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί στο Μπουρνάζι: με 400 άτομα....

Περίπου 400 άτομα βρέθηκαν να διασκεδάζουν, τα ξημερώματα, μέσα σε μαγαζί στο Μπουρνάζι που ήταν ανοιχτό μετά το επιτρεπόμενο ωράριο. «Βροχ...



Περίπου 400 άτομα βρέθηκαν να διασκεδάζουν, τα ξημερώματα, μέσα σε μαγαζί στο Μπουρνάζι που ήταν ανοιχτό μετά το επιτρεπόμενο ωράριο.

«Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα για τη μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις με την αλλαγή του έτους.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Μπουρνάζι που παρέμεινε ανοιχτό μετά το επιτρεπόμενο ωράριο και μάλιστα με τουλάχιστον 400 άτομα στο εσωτερικό του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα οι κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με την αστυνομία για να ειδοποιήσουν σχετικά με τη λειτουργία ενός από τα πιο μεγάλα κλαμπ της περιοχής.

Χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς όταν έφθασε η αστυνομία, βρήκε κλειστές τις πόρτες του μαγαζιού.
Στο σημείο έσπευσε διμοιρία με τουλάχιστον δέκα περιπολικά και μετά από μισή ώρα διαβουλεύσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισέλθουν στο μαγαζί, όπου και εντόπισαν περίπου 400 άτομα.
Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μαγαζί παραβιάζει τους κανόνες για τον κορονοϊό.
Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο και «λουκέτο» 15 ημερών στην επιχείρηση.

Tην ίδια ώρα, βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 46χρονο από τη Θεσσαλονίκη, για τη διοργάνωση πρωτοχρονιάτικου πάρτι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, το πάρτι είχε στηθεί σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Αγγελοχώρι του δήμου Θερμαϊκού.
Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, δεν εντόπισαν πάντως κόσμο παρά μόνον τον 46χρονο με ένα βανάκι στο οποίο βρέθηκε ένα ολόκληρο ηχοσύστημα.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 50.000 ευρώ, σύμφωνα και με τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις, 13 αναστολές λειτουργίας και επιβλήθηκαν 549 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 74.048 ελέγχους.

Ανάμεσα στις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν ήταν σε αρκετές περιπτώσεις η μουσική, παρά τη σχετική απαγόρευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση