GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Οικογένεια 48χρονης που πέθανε ζητεί διερεύνηση των αιτιών θανάτου...

Στο πένθος βυθίστηκε η Λαμία μετά την είδηση ότι 48χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από κορονοϊό το πρωί της Τρίτης, 4 Ιανουαρίου στο Γενικό ...


Στο πένθος βυθίστηκε η Λαμία μετά την είδηση ότι 48χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από κορονοϊό το πρωί της Τρίτης, 4 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 

Η οικογένειά της, η οποία είναι συντετριμμένη από την απώλειά της, θα ζητήσει μέσω της νομικής εκπροσώπου της, Νάντιας Β. Γώγουλου τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της.

Ζητούν σύμφωνα με το lamianow.gr, να αρχίσει έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί υπό ποιες αιτίες η αδικοχαμένη γυναίκα έφυγε από τη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

«Από την οικογένεια της θανούσης μου ανατέθηκε να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Λαμίας, προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες, κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος της 48χρονης γυναίκας που άφησε πίσω της και παιδιά.

Όπως καταλαβαίνετε η οικογένεια είναι συντετριμμένη. Από εκεί και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία θα εξετάσει και τα στοιχεία» σημειώνει η Νάντια Β. Γώγουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση