GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«5 ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ πέθαναν σε 2 εβδομάδες από το εμβόλιο!» ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ του Τζόκοβιτς ο (11 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) Κelly Slater...

Ο έντεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του σερφ Κέλι Σλέιτερ έσπασε τη σιωπή του για την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς με μια σειρά σ...


Ο έντεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του σερφ Κέλι Σλέιτερ έσπασε τη σιωπή του για την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς με μια σειρά σχολίων και προκλήσεων προς τους αναγνώστες με μια ανάρτηση των New York Times στο Instagram.

Ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος στην ιστορία του σερφ απάντησε στο Instagram κάτω από την ανάρτηση των New York Times σχετικά με την υπόθεση Novak Djokovic λέγοντας:

«Ίσως το σύνδρομο της Στοκχόλμης μπορεί να μετονομαστεί σε σύνδρομο Μελβούρνης. Είναι πολύ λυπηρό το πώς οι «ενάρετοι» εμβολιασμένοι γιορτάζουν το διαχωρισμό. Εάν είστε εμβολιασμένοι, γιατί νοιάζεστε για την κατάσταση εμβολιασμού των άλλων; Το εμβόλιο δεν σας προστατεύει; Φοβάστε να κολλήσετε covid ή είστε θυμωμένοι που έχετε εμβολιαστεί; Υπερβολική πλύση εγκεφάλου και μίσος στις καρδιές των ανθρώπων σχετικά με τον εμβολιασμό. ” ” Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε την ιατρική μας διαδικασία ή όχι;» αναρωτήθηκε ο θρύλος σέρφινγκ.



Ακολούθησαν απαντήσεις, με τον Σλείτερ να μη μασάει τα λόγια του, και να απαντάει σε πολλούς θαυμαστές του και μη.



Σχολίασε ακόμα ως τελείως παλαβό το γεγονός πως έχουν απολύσει ανεμβολίαστους γιατρούς και εμβολιασμένοι γιατροί με covid συνεχίζουν να εργάζονται… «αυτό είναι υγειονομικό απαρτχάϊντ», τους είπε.



Υποστήριξε επίσης ότι «πέντε γνωστοί του πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από το εμβόλιο, δύο υποβλήθηκαν σε αυτοψία και οι οικογένειες είναι πεπεισμένες γι’ αυτό, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι καθαρή σύμπτωση». «Έχω το δικαίωμα να αμφισβητήσω οτιδήποτε για το σώμα μου, ειδικά με κάτι που άγγιξε αρκετούς φίλους και μάλιστα σκότωσε μερικούς από αυτούς. ” είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση