GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!» ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ με την Όμικρον είναι πλήρως εμβολιασμένα...

«Η Πανδημία εμβολιασμένων»: Το 90% των ατόμων με την γρίπη omikron είναι πλήρως εμβολιασμένα... Το δανικό υπουργείο αναφέρει ότι εννέα στους...


«Η Πανδημία εμβολιασμένων»: Το 90% των ατόμων με την γρίπη omikron είναι πλήρως εμβολιασμένα...

Το δανικό υπουργείο αναφέρει ότι εννέα στους 10 (89,7 τοις εκατό) άτομα με omikron έχουν «εμβολιαστεί πλήρως» ή έχουν κάνει την πρώτη τους αναμνηστική. Λίγο πάνω από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού της Δανίας (77,9 τοις εκατό) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Στη Γερμανία το ποσοστό είναι ακόμη ελαφρώς υψηλότερο. Σχεδόν το 96 τοις εκατό όλων των Γερμανών με omikron έχουν εμβολιαστεί πλήρως, γράφει ο δημοσιογράφος της Welt, Tim Röhn στο Twitter.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Ο Robert Malone, εφευρέτης της τεχνικής mRNA, αποβλήθηκε από το Twitter αφού το πρακτορείο ειδήσεων AP έγραψε ότι «παραπλανούσε» τους ανθρώπους λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την παραλλαγή του omikron.
Δεν θα ήμασταν «απόλυτα προστατευμένοι» μετά τον εμβολιασμό;!

«Πανδημία των εμβολιασμένων»
Ούτε λέξη από τα παπαγαλάκια της χλυδής για τις επιστημονικές αποδείξεις που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την ευκολία των μαζικών δολοφόνων.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και ουδείς έχει καταλάβει το παρα-ο-μικρόν...

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση